Ingeniørgeolog Trondheim

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1.100 ansatte, 30 kontorsteder og jobber innen areal og transport, bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann og miljø, prosjektadministrasjon og flerfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe frem gode og smarte løsninger, og fremme en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco AS
FylkeSør-Trøndelag
Søknadsfrist16.11.2012

Litt om oss
Faggruppe Geo i Trondheim består av 3 geoteknikere og 5 ingeniørgeologer pr. 1.11.2012.  I tillegg jobber ytterligere to seniormedarbeidere delvis med rådgivning innen faget ingeniørgeologi. Vi samarbeider også med en meget erfaren og kunnskapsrik pensjonert medarbeider innen faget geoteknikk.

Sweco har tilsvarende fagmiljøer på en rekke regionkontorer rundt om i Norge. Samarbeidet med disse kontorene gir oss et sterkt og bredt fagmiljø innen geofagene.


Arbeidsoppgaver
Vi søker ingeniørgeolog med noen års erfaring fra entreprenør, konsulent, byggherre eller forskning/undervisning. Du må kunne jobbe i team.

Du vil få varierte arbeidsoppgaver innen flere sider av ingeniørgeologifaget. Vi bistår våre oppdragsgivere i alle faser av et prosjekt, fra tidlige konseptstudier til detaljert prosjektering, oppfølging på byggeplass og tilsyn med anlegg i drift. Vi bruker programvare fra Rocscience og Novapoint til analyse og dokumentasjon av feltarbeid. Vi ser et økende antall oppdrag der vi må dokumentere kurs i adkomstteknikk/fallsikring. Erfaring med slikt arbeid er en fordel, men ikke et krav.

Etterspørselen etter våre tjenester er stor, og vi ønsker å utvide staben for å kunne yte bedre service til våre gode kunder.


Muligheter

Fagmiljøet innen ingeniørgeologi i Trondheim betjener store oppdragsgivere som Staten vegvesen, Jernbaneverket, store og små kraftselskaper og eiendomsutviklere. Sweco Trondheim har markert seg sterkt i forbindelse med vurdering av skredfare langs veg og bane i regionen og landet forøvrig.  Sammen med våre hydrologer og geoteknikere påtar våre ingeniørgeologer seg kompliserte oppgaver med å analysere disse problemstillingene og beskrive stabiliserende tiltak. Sweco har store vannkraftmiljø i Trondheim og på Lysaker.  Denne bransjen gir oss mange spennende og utfordrende oppdrag.

Vi påtar oss oppdrag over hele landet.  Hovedmengden av våre oppdrag ligger langs kystfylkene fra Nordland til Rogaland. Å være ingeniørgeolog i Trondheim gir en variert arbeidsdag, som innebærer en fin blanding mellom kontor- og feltarbeid.

I Sweco legger vi vekt på trivsel i jobben. Sosiale tiltak vet vi er viktige faktorer. Vi har derfor en rekke aktiviteter gjennom året som; skihelg (med familie), sommerfest (m/partner), blåtur, fagtur, fagsamlinger og julebord.  I tillegg har vi aktive idrettslag og humorlag som har mange arrangementer spredt utover året.

Sweco er et stort rådgiverselskap med mange muligheter for personer som har den rette bakgrunn og holdning. Vi utvikler våre medarbeidere i tre retninger; fagperson, prosjektledelse og administrativ ledelse, som er videre inndelt i flere undernivå. Vi har eget opplæringsprogram innen ledelse og prosjektledelse hvor vi utvikler egnede personer. Vi har spennende kunder og prosjekter og sammen med dem kommer vi frem til de beste løsninger.

Vi kan tilby varierte og tverrfaglige oppgaver i et firma i vekst. Vi har et meget godt arbeidsmiljø og god kontakt med andre avdelinger og regionkontorer. Vi gir store muligheter for personlig og faglig utvikling, og muligheter for utvidet ansvar og myndighet.


Din bakgrunn
Vi søker deg som har utdanning på høyskole-/universitetsnivå innen ingeniørgeologi. Noen års praksis innen fagområdet fra offentlig eller privat virksomhet er ønskelig. Kjennskap til relevante lover og regelverk er en forutsetning. Aktuelle kandidater må også beherske norsk muntlig og skriftlig.

 

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Vis flere stillinger: