Ingeniør / Sivilingeniør - Betongrehabilitering

OBOS Prosjekt AS er et heleid datterselskap av OBOS, med virkeområder innenfor rådgivning og prosjektadministrasjon i forbindelse med nybygg og rehabilitering av boliger og næringsbygg. Våre oppdragsgivere finner vi innenfor boligselskaper tilknyttet OBOS-gruppen, samt hos offentlige og private byggherrer. OBOS Prosjekt AS har sentral godkjenning innen alle relevante ansvarsområder. Selskapet har hovedkontor i Oslo og regionskontorer i Stavanger, Hamar og Tønsberg, og er med sine 60 ansatte et av de største i sitt slag i landet.

FirmaOBOS Prosjekt AS
Fylke
Søknadsfrist10.11.2012

OBOS Prosjekt AS har gjennom flere år bygget opp sterk kompetanse innenfor rehabilitering av betong med skadeforbyggende tiltak, tilstandsanalyser med skadevurderinger, alternative utbedringsmetoder, utarbeidelse av tilbudsforespørsler, samt prosjekt- og byggeledelse i forbindelse med utbedring av betongkonstruksjoner. Ved vårt kontor i Oslo har vi eget laboratorium for analyse av betongprøver. Vi har et økende antall oppdrag innenfor fagfeltet, og ønsker i denne forbindelse å knytte til oss ytterligere kompetanse innenfor betongrehabilitering.

 

Til vårt kontor i Oslo søker OBOS Prosjekt AS en utadvendt person med interesse for fagfeltet betong, som har gode evner innen skriftlig og muntlig kommunikasjon. Vi ser gjerne at du har erfaring fra utførende entreprenør.

 

Hos oss får du delta i alle fasene av et prosjekt, samt mulighet for utvikling innenfor prosjekt- og byggeledelse også på andre fagfelt.

 

Du kan lese mer om oss på vår hjemmeside: www.obosprosjekt.no

 

For nærmere informasjon kan du gjerne kontakte:

Øyvind Bodsberg – avdelingsleder, tlf. 41 55 59 07

Tron Høglund – gruppeleder, tlf. 41 55 55 47

Bjørn Hansen – fagansvarlig betong, tlf. 90 97 24 76

 

Skriftlig søknad med CV sendes:

OBOS, personalavdelingen, PB. 6666 St. Olavs plass, 0129 Oslo eller på e-post soknad@obos.no, innen 10. november.  Søknaden merkes: ”OBOS Prosjekt - Betongrehabilitering”.

Vis flere stillinger: