Produkt og innkjøpssjef

Erfaring kommer med tiden. I nærmere 40 år har Comfort-rørleggerne levert tjenester til det norske folk. Comfort-Kjeden har innpå 100 selvstendige medlemsbedrifter med installasjon og egne butikker over hele landet. Med lokal forankring har vi kunnskap om forholdene der du bor. Vi er RØRLEGGEREN I NÆRHETEN!

For nærmere info, se www.comfort.no

FirmaSolér for Comfort kjeden
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

Vi søker etter en ny sentral medarbeider til en kjede i spennende utvikling!


Proaktiv- Resultatbevisst - Strukturert

Du er kjedens produkt- og innkjøpsfaglige ansvarlige. Du skal sikre implementering og oppfølging av kjedens mål, strategi, planer og beslutninger for tiltak innen eget virksomhetsområde. Alle aktiviteter skal understøtte medlemsbedriftenes lønnsomhet.

Du må ha sterke relasjonsbyggende egenskaper og evne å forankre tiltak slik at de blir akseptert og gjennomført med suksess.  VVS-bransjen er i endring og det er meget viktig at du har innsikt og evne til å gjennomføre tiltak som stadig gir kjeden bedre konkurransekraft.

Det vil stilles store krav til selvstendighet, initiativ, løsningsorientering og handlekraft. En del reiseaktivitet må påregnes. Ny strategiprosess starter høsten 2012/vinter 2013. Stillingen rapporterer til adm.direktør/kjedeleder og sitter i kjedens ledergruppe. Stillingen er lokalisert ved kjedens hovedkontor ved Kjeller utenfor Oslo.


Dine kvalifikasjoner og egenskaper:

Du bør ha en relevant utdanning på bachelor-nivå, fortrinnsvis økonomi, markedsføring, rørfaglig eller en kombinasjon av disse.  Praktisk yrkeserfaring kan erstatte for manglende formell utdanning. Bransjekunnskap- og erfaring er en klar fordel. Du bør besitte oppdatert produkt-teknisk kompetanse, samt ha et produktfaglig nettverk.  Du må være meget god i forhandlinger.

  • *  Du er strukturert og analytisk, både tallforståelse og prosess. Evne til å kjøre prosesser fra planlegging til levert.
  • *  Du er proaktiv og oppfinnsom med en klar forretningsorientert legning – skaper synergier og gode helhetsløsninger
  • *  Du er en tålmodig relasjonsbygger, med et politisk talent
  • *  Du har stor arbeidskapasitet, er sosialt tilpasningsdyktig og har sterke samarbeidsevner
  • *  Du er tydelig og klar i din kommunikasjon, med et godt og smittende humør.
  • *  Du motiverer og dyktiggjør andre for å nå kjedens felles mål
  • *  Du har meget gode ferdigheter i presentasjonsteknikk.


Vi kan tilby deg:

En meget spennende jobb i Norges ledende rørleggerkjede med store utviklingsmuligheter, og med et team av engasjerte og entusiastiske medarbeidere. Videre vil du få:

  • *  Selvstendig, spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
  • *  Konkurransedyktige betingelser
  • *  Godt og uformelt arbeidsmiljø
  • *  Trivelig medlemsmasse i en herlig bransje i vekst og endring.

 

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt Solér Executive AS ved Aasmund Setsaas på 91 70 64 67. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Vi imøteser din søknad med CV til post@soler.no

Merk søknaden "22029". Søknadsfrist: Snarest.

 

 

Vis flere stillinger: