«Concrete under the Northern Lights»

Mediehuset Byggeindustrien har i tett samarbeid med Norsk Betongforening laget et engelskspråklig magasin – ”Concrete under the Northern Lights” (Betong under nordlyset).

Les hele bladet her

I dette magasinet viser man hvor stor og mangfoldig betongbransjen er i Norge. Norge er på mange måter en stormakt i betong. Årsaken er at fremragende ingeniører tidlig fant ut at betong var et utmerket materiale for å bygge ut landet og for å utnytte alle naturressursene.

I ”Concrete under the Northern Lights” er det en bred presentasjon av norsk betongteknologi, og det er tatt med en rekke flotte prosjekter som viser hva som er skapt. Videre er det en fyldig seksjon med fagartikler.

I tillegg til å bidra til å selge norsk betongkompetanse i utlandet, vil dette magasinet også kunne brukes for å rekruttere utenlandske, kompetente fagfolk til bransjen i Norge. Norsk betongbransje har fått en skrytepublikasjon for bruk både nasjonalt og internasjonalt.

Selve magasinet er trykket i 20 000 eksemplarer. På bygg.no vil man også kunne lese publikasjonen i elektronisk format. Initiativet til magasinet kommer fra internasjonal komité i Norsk Betongforening (NB).

En egen prosjektgruppe har i lang tid jobbet med dette magasinet. Medlemmene i denne gruppen har vært: - Statens vegvesen v/ Kjersti Kvalheim Dunham (styreleder i NB) - COIN v/ Tor Arne Martius-Hammer - Byggutengrenser.no v/ Jan Eldegard - Byggeindustrien v/ Per Helge Pedersen og Arve Brekkhus - Multiconsult v/Espen Aas Smedsrud

Les hele bladet her