Prosjektleder/Prosjektutvikler og Arealplanlegger

Stor-Oslo Eiendom består av virksomhetene Stor-Oslo Management AS, Stor-Oslo Prosjekt AS og Stor-Oslo Invest AS. Samlet leverer virksomhetene et komplett tjenestespekter til investorer som har eller søker eksponering mot eiendomsutviklingsprosjekter. Selskapet har som ønske og målsetning å medinvestere i alle prosjekter man er engasjert i.

Stor-Oslo Prosjekt ble etablert i 2001. Selskapet har siden oppstarten vært involvert i en rekke store bolig- og næringsprosjekter i Oslo-regionen. Fokus er primært rettet mot prosjektutvikling og prosjektledelse for både industrielle og finansielle aktører. Selskapet har eller har hatt samarbeid med industrielle aktører som IT-Fornebu og Norwegian Property m.fl.

Selskapet arbeider for tiden med en samlet portefølje av nærings og boligeiendom på over 250.000 kvm, med en estimert prosjektkostnad på nærmere 4 milliarder. Bygging av nytt kontorbygg for IT-Fornebu, med Statoil som leietaker, er det største enkeltprosjektet under utførelse. Selskapet har 15 ansatte, hvorav 8 er aktive partnere.

FirmaStor-Oslo Prosjekt AS
Fylke
Søknadsfrist09/11/2012


PROSJEKTLEDER/PROSJEKTUTVIKLER

Som prosjektleder/prosjektutvikler deltar du i befaring av potensielle utviklingseiendommer og utfører tekniske og økonomiske analyser av disse. I gjennomføringsfasen er du byggherreselskapets prosjektleder.


Kompetanse

  • Ingeniør, sivilingeniør, økonom med erfaring fra prosjekt-/eiendomsutvikling
  • som har kommersiell eiendomsforståelse
  • har 5-10 års relevant erfaring fra eiendom/byggebransje
  • er utadvendt, kreativ og arbeider selvstendig og strukturert
  •  har oppdatert erfaring/kompetanse med bransjerelatert programvare, lover og forskrifter

 

AREALPLANLEGGER

Stor-Oslo Prosjekt er engasjert i mange spennende eiendomsutviklingsprosjekter i tidlig fase.  Alt fra tomteopsjoner som skal ”spilles” inn i kommunenes arealplanlegging, områdereguleringer og detaljreguleringer.

Vi søker etter person som kan være selskapets spisskompetanse på området.

 

Kompetanse

  • Arkitekt/ingeniør med erfaring fra offentlig eller privat arealplanmiljø.
  • Har min. 5 års relevant erfaring
  • Har kommersiell eiendomsforståelse
  • Er utadvendt, kreativ, selvstendig og strukturert.

 

VI TILBYR:

interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i eiendomsutviklingsprosjekter / konkurransedyktige betingelser / profesjonelle medarbeidere / godt arbeidsmiljø / individuell frihet under ansvar / gode utviklingsmuligheter

Vi oppfordrer spesielt kvinner til å søke.

Søknad med CV og referanser sendes til rekruttering@soeiendom.no senest 09.11.2012. Spørsmål om stillingen kan rettes til administrerende dir. Arne Brovold tlf 41 51 33 70.

 

http://www.soeiendom.no

Vis flere stillinger: