Ny kontrakt for sikkerhet på Oslo Lufthavn er tildelt

Anbudsprosessen har vært gjennomført som to konkurranser. Ett anbud for Passasjerterminal og ett for Uteområdet. Kontrakten har en totalramme på 2,3 milliarder og en varighet som strekker seg til mars 2019.

- G4S er vurdert til å ha det beste totaltilbudet for begge kontrakter og er derfor valgt som leverandør av sikkerhetstjenester. Vi er svært opptatt av sikkerhet og at passasjerene skal oppleve en effektiv reise, sier administrerende direktør i Oslo Lufthavn, Nic Nilsen og legger til:

- Det at vi nå skal ha samme leverandør frem til 2019 sikrer kontinuitet og stabile sikkerhetstjenester i en krevende byggeprosess.

En av de viktigste endringene for Oslo Lufthavn i den nye avtalen er sterkere virkemidler for å følge opp oppfyllelsen av kontrakten. Nilsen tror på et konstruktiv og godt samarbeid med sikkerhetsselskapet.

- Sammen med G4S skal vi jobbe for å bli enda bedre i fremtiden og avtalen gir oss økt mulighet til bruk av sanksjoner og bonuser i forhold til hvordan G4S løser sine oppgaver, sier administrerende direktør ved Oslo Lufthavn, Nic Nilsen, som

Hos G4S er man svært fornøyd med tildelingen av kontrakten, men også opptatt av at samarbeidet skal bli enda bedre i neste avtaleperiode.

- Vi har hele tiden hatt en åpen og konstruktiv dialog med OSL, samt motiverte og dyktige medarbeidere, noe som gir godt grunnlag for vårt ønske om alltid å bli bedre, sier Country Manager i G4S Norge, Vidar Berg.