Regionsjef Vestfold/Telemark/Aust-Agder

Hedalm Anebyhus AS har i over 40 år bygget boliger og fritidsboliger av høy kvalitet til det norske markedet. Boligene er arkitekttegnede og kan tilpasses de aller fleste behov. Hovedmarkedet er eneboliger, som står for ca. 70 % av salget. Resten utgjøres av hytter og leiligheter/prosjekter.

Selskapets omsetning i 2011 ble 316 mill., med et resultat på 5,5 mill. Selskapet har totalt ca. 110 ansatte, fordelt på 12 regioner og hovedkontor/fabrikk, som ligger på Ilseng utenfor Hamar. Morselskapet er Hedalm AS, som eies av almenningene Løiten, Romedal, Vang og Stange. Konsernets økonomi er solid, og eierne har fokus på produktutvikling og kontrollert vekst i det norske markedet.

Vi strekker oss langt for at boligdrømmen til våre kunder skal bli virkelighet.  Les mer påwww.hedalm-anebyhus.no.

FirmaHabberstad for Hedalm Anebyhus
FylkeFlere fylker
Søknadsfrist05.11.2012

Selskapet er i spennende utvikling og søker ny regionsjef til regionkontoret i Sandefjord, som dekker området Vestfold/Telemark/Aust-Agder. Kontoret er i dag bemannet med en salgskonsulent og en byggeleder, i tillegg til regionsjef, men utvides nå med ytterligere en salgskonsulent for å utvikle regionen videre. Regionsjefen har det overordnede ansvaret for alle aktiviteter i sin region, herunder ansvaret for at regionen oppnår tilfredsstillende økonomiske resultater. Det selges årlig ca. 20 enheter i regionen, men det er et betydelig potensial for vekst.

 

I regionen vil mye av virksomheten konsentreres om markedet i og rundt Tønsberg og Sandefjord, hvor også regionkontoret er lokalisert. Øvrige markedsområder med vekstpotensial er Skien, Porsgrunn og Larvik. Det vil være regionsjefens ansvar, sammen med selskapets ledelse, til enhver tid å vurdere aktuelle satsningsområder i regionen, både geografisk, økonomisk og bransjemessig.

 

Viktige arbeidsoppgaver vil være:

  • *  Salgs- og markedsansvar for regionen
  • *  Operativt salgs- og markedsarbeid i hele regionen
  • *  Oppfølging av leveranser, herunder avtaler med underleverandører
  • *  Oppfølging og rapportering av egen region til selskapets hovedkontor
  • *  Utvikling av nye markeder og muligheter

 

Arbeidsmiljøet er godt og er preget av kontinuitet og lang fartstid i arbeidsstokken generelt.  Nytilsatt HR-sjef vil bidra til økt fokus på kompetanseutvikling og karriereplanlegging, både for den enkelte medarbeider og for organisasjonen generelt.

 

Omdømmebygging er viktig for Hedalm Anebyhus, og det gjøres jevnlige undersøkelser for å måle dette. Regionsjefen vil være helt sentral i dette arbeidet for sin region, og må være bevisst på sitt ansvar som selskapets ansikt utad i regionen.

 

I vurderingen av kandidater vil det bli lagt betydelig vekt på selvstendighet og evnen til å styre sin egen hverdag. Samtidig er det nødvendig å ha fokus på å oppnå resultater som del av et større team. I tillegg til selvstendighet vil følgende personlige egenskaper vektlegges:

 

  • *  Motiverende og engasjerende
  • *  Ryddig og strukturert
  • *  Tålmodig og utholdende
  • *  Pågangsmot og ”egodrive”
  • *  Godt humør

 

Vi anser det viktig med høyere utdannelse, helst innen bygg/konstruksjon, og gjerne også utdannelse innen markedsføring og/eller økonomi. I tillegg ser vi helst at du har salgserfaring fra bolig- og/eller byggebransjen, hvor hytte/fritidsbolig er like relevant som enebolig. Erfaring fra prosjektledelse eller annen stilling innen bygg/anlegg/entreprenør er også relevant. Mye av salget foregår mot privatmarkedet, og kjennskap til salg mot tilsvarende vil vektlegges. Vi forutsetter dokumenterbare resultater fra tidligere arbeidsforhold.

 

Nærmere informasjon får du ved å kontakte vår rådgiver Jan Egil Myhre i Habberstad, tlf. 90 89 25 22, eller markedsdirektør Stian Sandermoen i Hedalm Anebyhus AS, tlf. 91 69 90 46.

 

Søknad med CV sendes snarest og senest 5. november til jan.egil.myhre@habberstad.no

Vis flere stillinger: