Prosjektleder

Georg Andresen & Sønner AS er en familiebedrift med røtter helt tilbake til 1908. Selskapet har siden starten hatt sitt markedsområde i Oslo-regionen og har gjennomført en lang rekke prosjekter innen nybygg og rehabilitering av bygninger. Nåværende eiere har gjennom fire generasjoner bygd opp selskapet til en moderne, mellomstor entreprenørbedrift med virksomhet i Oslo og Akershus. Oppdragene er i dag nybygg og rehabilitering av næringsbygg, offentlige bygg og boligbygg. Georg Andresen & Sønner AS har sterke håndverksmessige tradisjoner og har i dag egen bemanning for utførelse av betong- tømrer- og murarbeider. Selskapet påtar seg alle typer kontrakter og det hittil største prosjektet er et bilanlegg til ca MNOK 100 i totalentreprise.

Georg Andresen & Sønner AS holder til på Fornebu der selskapet har under planlegging sitt nye hovedkontor. Selskapet har i dag ca 40 ansatte. I strategiplanen frem til 2015 er det lagt opp til mer enn dobling av omsetningen fra dagens nivå på MNOK 125. Muligheten før økt oppdragsmengde i Oslo og Akershus er god både mot eksisterende og nye kunder. For å øke lederkapasiteten tilsvarende søker selskapet nå etter prosjektleder. Som prosjektleder i Georg Andresen & Sønner AS får du betydelig muligheter til å påvirke selskapets utvikling samtidig med at du selv kan søke de utfordringene som passer deg i din karriere. Arbeidsmiljøet er godt, betingelsene er gode og du vil jobbe i en oversiktlig organisasjon med korte beslutningsveie

FirmaGeorg Andresen & Sønner AS
Fylke
Søknadsfrist05.11.2012

I denne rollen vil du være ledelsens representant i prosjektet som leder av teamet. Du vil være kundens viktigste daglige kontaktperson vedrørende gjennomføringen av byggingen.

 

Oppgaver og ansvar

• Være stedlig øverste leder med personalansvar på større prosjekter

• Være selskapets ansvarlige leder for egne prosjekter fra A til Å, internt som eksternt

• Følge opp økonomi, tid, kvalitet og HMS i prosjektene

 

Kvalifikasjoner

• Minimum 3 års relevant erfaring fra entreprenørvirksomhet eller byggeledervirksomhet med kundekontakt

• Erfaring fra drift av byggeplass som anleggssleder eller tilsvarende er en fordel

• Bygningsingeniørutdannelse på høyskolenivå

 

Personlige egenskaper

• Er strukturert og har godt overblikk

• Har naturlig autoritet, høy integritet og sterk resultatorientering

• Er god til å kommunisere, er samarbeidsorientert og løsningsfokusert

• Har høy egenmotivasjon og trygghet

• Har kremmerinnstilling og god økonomiforståelse i prosjektvirksomhet

 

Vil du vite mer? Ta kontakt med daglig leder Georg Andresen, telefon 67 83 83 83, eller vår rådgiver i De4 Esten Solberg, telefon 93 25 25 11. Se fullstendig utlysning på www.gas.no  og www.de4.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 

Vennligst søk stillingen ved å benytte "Apply" knappen nedenfor. Da kommer du inn i et søknadsskjema og får anledning til å laste inn CV og søknad. Søknadsfrist er 5. november 2012.

 

Apply


Vis flere stillinger: