Norsk Gjenvinning samler innkjøp hos ProffPartner

Norsk Gjenvinning har inngått avtale med ProffPartner som leverandør av arbeidstøy og verneutstyr.

Norsk Gjenvinning-konsernet er en ledende aktør innen virksomhetsområdene avfallshåndtering, industriservice, metallgjenvinning og renovasjon. Tidligere har de benyttet mange leverandører på de aktuelle produktgruppene.

– Vår tidligere løsning var desentralisert med mange leverandører. Vi ønsket én ny leverandør for bedre oversikt og kostnadsbesparelse. Samtidig gir ProffPartner sin avtale med Helly Hansen oss ensartet kvalitet og tilfredsstiller våre strenge krav innen HMS. Vi har et bredt behov av arbeidstøy og verneutstyr til forskjellig typer arbeid, sier Rolf Karl Andersen, innkjøpssjef i Norsk Gjenvinning i en pressemelding.

ProffPartner sin forhandleravtale med Helly Hansen var en viktig faktor for valget. Avtalen har en potensiell verdi på rundt seks millioner kroner i året.

– Vi har ca. 1200 ansatte med behov for de aktuelle produktgruppene, fordelt på rundt 90 lokasjoner. Vi trenger derfor en landsdekkende aktør med en forhandlerstruktur som dekker våre behov. ProffPartner kom på banen med kvalitetsprodukter, profesjonelle rådgivere og en enkel og effektiv nettbasert bestillingsløsning, sier Andersen.

– Oppgaven vi står foran er meget spennende og utfordrende, og vi skal gjøre vårt ytterste for å vise at Norsk Gjenvinning har gjort rett valg, sier Erik Chapman, kjededirektør i ProffPartner.

HMS har høy prioritet hos både Norsk Gjenvinning og ProffPartner. Kravene innenfor området blir derfor møtt på en god måte.

– Avtalen med ProffPartner gjør at vi kan tilby våre ansatte riktig utstyr av god kvalitet. Vi er i oppstartfasen og opplever at ProffPartner er «på» med veldig god oppfølgingen og service. Målet er å få en infrastruktur som flyter bra og sparer oss for både tid og penger, avslutter Andersen.