Yngres nettverk besøker Holmestrand stasjon

Yngres nettverk i NFF inviterer til fagsamling i Holmestrand 21. november.

Kort om Yngres nettverk

Yngres nettverk i NFF skal være en samlingsarena for yngre ”fjellsprengere”. Nettverkstreffene skal ha fokus på spennende foredrag rundt teknologi og aktuelle problemstillinger. Yngres Nettverk legger også stor vekt på muligheten for nettverksbygging og sosialt samvær.

Også i år inviterer Yngres Nettverk og Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF) til fagsamling dagen før Fjellsprengningskonferansen. Denne gangen skal de besøke Jernbaneverkets dobbeltsporutbygging i Vestfold, nærmere bestemt Holmestrand stasjon, som er en del av parsellen Holm – Nykirke.

Hovedentreprenør Skanska er godt i gang med sprengningen av den unike stasjonshallen i Holmestrand. Fjellhallen får en lengde på 250 meter og en spennvidde på 35 meter. Hele stasjonsentreprisen omfatter 2370 meter hovedtunnel og det skal tas ut cirka 330.000 kubikkmeter fast fjell i prosjektet.

Yngres nettverk har lagt opp til et program som inneholder innlegg fra både byggherre, rådgivere og entreprenør. Det blir selvsagt også befaring på anlegget.

Påmelingsfrist er 1. november.