Gir rosa sakselift til Kreftforeningen

Liftleverandøren Gantic donerer en ny sakselift til en verdi av 70 000 kroner til Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon.

Rosa sløyfe-aksjonen

I år er det 14. gang Rosa sløyfe-aksjonen markeres i Norge.

Aksjonens mål er å bidra til å bekjempe brystkreft gjennom å spre informasjon og øke kunnskapen om sykdommen, samt å samle inn penger til brystkreftforskning.

Om aksjonen
Hvert år rammes omtrent 2 850 kvinner i Norge av brystkreft. Det betyr at hver 12. kvinne rammes av sykdommen i løpet av livet. Antall brystkrefttilfeller har vært stabilt de siste årene, men stadig flere av de som rammes overlever.

Rosa sløyfe har som mål at enda flere skal overleve og at de som behandles for brystkreft skal få færre bivirkninger og langtidsfølger av behandlingen.

- Liften auksjoneres bort på våre nettsider, og håpet er at den skal innbringe mest mulig penger til det gode arbeidet Kreftforeningen gjør for brystkreftrammende, sier daglig leder Tommy Jørgensen i Gantic.

Han gjør oppmerksom på at summen i sin helhet vil bli donert til Brystkreftforeningen. Den som får tilslaget vil bli publisert, med mindre man ønsker å være anonym.

Auksjonen igang
Den rosa sakseliften er allerede lagt ut for auksjon, som avsluttes torsdag 15 november kl 16.

- Sakseliften er lakkert rosa. Vi tror at den som får tilslaget vil være stolt av å ha denne spesielle liften i sitt firma, som et bevis for sin generøse støtte til en god sak, sier Jørgensen til bygg.no.

Viktig formål
Bakgrunnen for at Gantic har bestemt seg for å gi en såpass stor gave til Rosa sløyfe-aksjonen, er at firmaet har hatt et godt år og at de ønsker å gi noe tilbake til et godt formål.

- Da vi fikk vite at åtte norske kvinner hver dag blir rammet av brystkreft, fant vi fort ut at dette var noe vi bare måtte støtte, sier Jørgensen.

Han forteller at firmaet tidligere har støttet lokale barnehager, idrettslag osv. med mindre beløp, men at man i år bestemte seg for å dele ut mer av overskuddet. Flere av de ansatte i bedriften ønsket at Brystkreftforeningen skulle støttes i år.

- Vi ønsker å understreke hvor viktig budene vil være for Brystkreftforeningen. Her har vi alle en unik mulighet til å støtte det gode arbeidet som gjøres for brystkreftrammede, avslutter Tommy Jørgensen i Gantic, som håper flest mulig vil besøke auksjonen og by på den rosa sakseliften.

 Gå inn på www.gantic.no for å gi bud.