Prosjekteringsleder

Statnett bygger, eier og driver det sentrale kraftnettet i Norge, i tillegg til kraftforbindelsene mellom Norge og andre land. Vi sikrer levering av strøm til alle deler av landet og sørger for balanse mellom kraftproduksjon og forbruk. Statnett gjennomfører nå en rekke store og spennende prosjekter i kraftsystemet og har behov for flere kompetente og motiverte medarbeidere. For å fremme mangfold og variasjon blant våre 950 ansatte ønsker vi kvalifiserte søkere, uavhengig av deres etniske bakgrunn, kjønn eller alder. Statnett er de tre siste årene kåret til en av Norges 10 beste arbeidsplasser.

FirmaStatnett via Experis Executive
FylkeOslo
Søknadsfrist19.11.2012

Gjennom nybygging og ombygging skal Statnett i årene fremover styrke nettinfrastrukturen i Norge og sikre "ryggraden" i det norske kraftsystemet. For å bidra til disse samfunnsmessig viktige og spennende oppgavene søker vi en Prosjekteringsleder til vår Nettutbyggingsdivisjon i avdeling Kabel. Divisjon Nettutbygging er ansvarlig for planlegging og utbygging av porteføljen av kraftprosjekter i Statnett. Avdeling Kabel er en sentral aktør ved utvikling og gjennomføring av større kabelprosjekter.

Til å lede det tekniske arbeidet i våre største kabelprosjekter søker vi en teknisk og forretningsorientert Prosjekteringsleder som ønsker å være med å utvikle noen av Norges største utbyggingsprosjekter. Avdelingen har et bredt og sterkt kompetansemiljø innen fagområdene kabelteknologi og kabelinstallasjon for både likestrøm og vekselstrøm kabelforbindelser.


Sentrale oppgaver og ansvarsområder:

- planlegge og lede det tekniske arbeidet innen fagdisiplinene kabel, installasjon og omformerstasjoner
- overordnet ansvar for, og kvalitetssikring av tekniske analyser og spesifikasjoner
- delta i forhandlinger med partnere, leverandører og myndigheter
- lede et tverrfaglig engineeringteam på 10 - 15 personer
- ansvarlig for økonomiske kalkyler i prosjekter


Personen vi er ute etter har solid teknisk kompetanse, sivilingeniør eller tilsvarende og erfaring som Prosjekteringsleder eller annen teknologiledelse. Du har erfaring fra komplisert, tverrfaglig prosjektarbeid, gjerne fra energisektoren eller olje- og gassektoren. Du trives med tekniske og økonomiske problemstillinger, er analytisk samtidig som du også er en god relasjonsbygger. Vi ser etter deg som har vilje og evne til å ta plass i organisasjonen og drive frem sterke team i tillegg til gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på engelsk. Det er ønskelig å beherske norsk, men det er ikke et krav i stillingen.
Statnett tilbyr spennende utfordringer og muligheter i en divisjon med en omfattende portefølje av store og komplekse utbyggingsprosjekter i tillegg til fleksibel arbeidstid og konkurransedyktige betingelser.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Dyveke Hamza, 46 94 07 50, eller Per Olav Hagås, 90 91 21 91. Alle telefonhenvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Statnett.

 

Søk stilling:

http://recruit-executive.experis.no/no/stilling?job=1003658

Vis flere stillinger: