Regionssjef Øst

Steni as ( etbl.1965 ) er en ledende produsent av unike fasade - og interiørplater. Konsernet har en betydelig eksport til en rekke europeiske land, samt USA og Canada. Egne salgsselskap i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland og Storbritannia. Hovedkontoret og moderne produksjonslokaler er lokalisert på Berganmoen, Lardal kommune i Vestfold. Konsernet har 100 ansatte og en omsetning på ca NOK 250 mill. Egenkapitalen er solid.

FirmaSteni AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Vi er på vei oppover! Vil du være med?


Vi trenger deg grunnet interne opprykk.

Sannsynligvis er du engasjert i en spennende jobb allerede. Hos oss vil du få vise hva du er god for i et miljø med dyktige, entusiastiske og motiverende kollegaer. Vi har gode, faglige utviklingsmuligheter gjennom spennende og krevende oppgaver i en solid og veletablert bedrift.

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte oppsøkende virksomhet overfor definerte målgrupper (arkitekter, konsulenter, entreprenører, byggherrer og byggevareforhandlere). En viktig del av jobben er produktpresentasjon, teknisk veiledning/problemløsning, samt utarbeidelse og oppfølging av pristilbud i distriktet (Oslo, Akershus, Hedmark og Oppland).

Du har bygningsteknisk utdannelse/bakgrunn (tømrer, tekniker, ingeniør, arkitekt eller lignende) og praktisk erfaring fra byggebransjen (byggevareleverandør, entreprenør, konsulent eller lignende). Du er bosatt i Oslo eller umiddelbar nærhet.


Spørsmål om stillingen?

Ståle Kristiansen

Salgssjef Norge

Telefon 971 93 394

 

søknad sendes nina@steni.no

Vis flere stillinger: