Internasjonal Innkjøper, NCC Construction AS - Bergen

NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. I 2011 hadde NCC i Norge en omsetning på ca. 6,1 milliarder kroner og har pr i dag rundt 2.500 ansatte. NCC Construction Norge bygger boliger, kontorer, veier, anlegg og infrastruktur.

Et godt arbeidsmiljø har stor betydning når man skal velge arbeidsplass. I NCC ser vi viktigheten av å ha balanse i livet for å kunne prestere, og forsøker derfor å skape muligheter for våre ansatte til å kombinere privatliv, familie og karriere.

NCC tar samfunnsansvar. Gjennom vår personalpolitikk synliggjøres holdninger og etiske kjøreregler som skal følges slik at bedriften når sine mål. Vi utvikler et arbeidsmiljø der alle medarbeidere stimuleres til faglig og menneskelig vekst, medansvar og best mulig utnyttelse av sine evner og kompetanse.

FirmaNCC Construction AS
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist26.10.2012

Spennende utfordring - styrke NCCs internasjonale innkjøpsvirksomhet

INTERNATIONAL PURCHASER (INTERNASJONAL INNKJØPER)


Arbeidsoppgaver

NCC Construction AS utfører en rekke bygg- og anleggsprosjekter på Vestlandet. Den internasjonale innkjøperen skal bidre til å motivere, inspirere og legge forholdene til rette for at prosjektene kan gjøre gode internasjonale innkjøp. NCC har egne innkjøpskontorer i bl.a. Berlin, Gdansk, Istanbul og Shanghai som hjelper til med lokale kontakter, kvalitetssikrer leverandører og følger opp leveranser.

I samarbeid med prosjektene og teknisk fagmiljø i NCC skal International Purchaser finne gode løsninger og styrke NCC konkurransekraft gjennom økt internasjonalt innkjøp.

Du er uredd og kontaktsøkende, har stort engasjement og vinnerinstinkt – og ikke minst godt humør! Med det vil du bli en etterspurt ressurs for NCCs prosjekter både i anbuds– og utførelsesfasen. Det må påregnes noe reisevirksomhet, men dette styrer du mye selv.

 

Kvalifikasjoner

Du bør ha flere års praktisk erfaring fra innkjøparbeid og relevant utdanning på høyskolenivå. Det er en fordel om du har erfaring fra/god kjennskap til byggenæringen eller beslektet bransje. Du bør være en erfaren forhandler, gjerne fra internasjonal virksomhet, og ha kjennskap til norske og internasjonale kontraktstandarder og beherske engelsk muntlig og skriftlig.

 

Egenskaper

Du må like å være i forkant av hendelser og lett oppnå tillit gjennom din kunnskap og væremåte. Vi er i en bransje der det er viktig å være både direkte og tydelig, ikke minst må du tåle at det blir stilt krav i en hektisk hverdag. Du er positiv som person og finner løsninger både alene og sammen med andre. Jobben din vil tidvis utføres i team, og du må like å ha mange baller i luften på en gang.

 

Vi tilbyr

Hos oss vil du få stort ansvar og betydelig frihet. Du vil synes og få mulighet til å gjøre en forskjell. Du vil få utviklingsmuligheter både personlig og faglig, samt konkurransedyktige betingelser. Vi er en del av et stort nordisk konsern der du selv setter begrensninger for din karriere.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss

 

Vis flere stillinger: