Rejlers skal energimerke for Hamar Kommune

Rejlers hadde knapt rukket å åpne det nye kontoret på Hamar før første store ordren ble signert. Nå skal de energimerke bygningsmassen til Hamar Kommune.

Hamar kommune rår over store bygningsmasser. Avtalen er i første omgang på 46 kommunale bygg på hele 136 000 m2 og arbeidet starter allerede opp i oktober. Rejlers skal gå gjennom hver eneste bygning og levere en samlet energirapport med forslag til energi- besparende tiltak.

– Vi ser en miljømessig og økonomisk gevinst ved å iverksette energibesparende tiltak basert på rapporten som energimerkingen gir oss, sier – leder for Bygg- forvaltningen i Hamar kommune, Arne Arnesen. Med en så omfattende og variert bygningsmasse kan potensialet for energisparing være stort.

Rejlers Consulting er et av de ledende kompetansemiljøene på energimerking av yrkesbygg i Norge. Kontoret på Hamar teller nå 8 ansatte med avdelingsleder Jan Harald Narum i spissen. Rejlerskonsernet har mer enn 1 600 ansatte totalt og kjøpte det Stange Energi-eide selskapet SEEN Nordic AS 1. juli i år får å etablere seg på hedmarken.

– Med Rejlers internasjonale kompetanse og erfarings- grunnlag står vi enda sterkere med tanke på fremtidige kontrakter, sier avdelingsleder i Rejlers Jan Harald Narum.