Uteselger VA

Headhunter-Agency rekrutterer kvalifisert personell til både faste ansettelser og midlertidige stillinger innen alle nivåer og bransjer. Vårt mål er å bidra til å effektivisere bedriftens tidsbruk på rekruttering og bemanning. Som rekruttering- og bemanningspartner vektlegger vi nær kontakt med oppdragsgivere og kandidater. Vi skreddersyr løsninger til vikariat og faste stillinger. Våre rådgivere og konsulenter innehar solid kompetanse innen forskjellige fagområder. Vi har et meget solid nettverk både på kandidat- og kundesiden. Ved å jobbe med anerkjente og seriøse arbeidsgivere som er ledende innen sine bransjer, kan vi tilby gode og utfordrende arbeidsplasser for de kandidatene vi presenterer. Våre headhuntere og bemanningsrådgivere ser frem til å høre fra deg!

FirmaHeidenreich via Headhunter Agency
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfristsnarest

Heidenreich Stavanger er i sterk vekst og har de siste årene tatt store markedsandeler i vår region. Vi ønsker å uvide vår VA salgsavdeling med en ny uteselger på Stavangerkontoret.


Stillingens ansvarsområde:

Uteselger VA omfatter tett relasjonsbygging med nye og eksisterende kunder innen VA.

Erfaring innenfor VA er nødvendig og du er motivert til å skape en ekspansiv vekst med god fortjeneste, samtidig som du er målrettet, strukturert og samarbeider godt med dine kollegaer.

Du vil få særlig ansvar for nye kunder er derfor motivert for å knytte sterke relasjoner. Du er opptatt av god kundeoppfølging – både den du selv skal gi og det som ditt støtteapparat fra teknisk hjelper deg med.

Salgsarbeid i Heidenreich er samarbeid mellom mange viktige kolleger. Sammen har vi store muligheter til å skape mye og teamarbeid er et stikkord – vi sier; vi gjør hverandre gode!


Vi tilbyr en variert og spennende hverdag med mange muligheter i et seriøst selskap med utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.


Bakgrunn:

Du har gjerne rørleggerbakgrunn, eller har erfaring fra entreprenørbransjen. Har du jobbet med salg eller prosjektledelse innen vann og avløp, er du en interessant kandidat. 

 

For mer informasjon, ta kontakt med Headhunter Terje Helland på +47 900 53 669.

Vis flere stillinger: