Forskalingssnekkere

Backe Bygg er en totalentreprenør med base i Sandnes. Vi ble etablert i 2008 og har hatt en meget god utvikling siden starten. Årlig omsetning ligger på ca 200 mill kr, og vi er i dag 20 medarbeidere, hvorav flere også er eiere. Vi bygger næringsbygg og boliger i totalentreprise og åpen-bok modeller. Vårt største enkeltprosjekt så langt har vært Baker Hughes i Tananger på totalt 25.000 kvadratmeter. Vi vektlegger vår 007-filosofi, som innebærer 0 skader, 0 feil og 7% inntjening. Siden starten har vi oppfylt vårt mål hvert år. Vi flytter inn i nye lokaler på Forus høsten 2012.


Headhunter-Agency rekrutterer kvalifisert personell til både faste ansettelser og midlertidige stillinger innen alle nivåer og bransjer. Vårt mål er å bidra til å effektivisere bedriftens tidsbruk på rekruttering og bemanning. Som rekruttering- og bemanningspartner vektlegger vi nær kontakt med oppdragsgivere og kandidater. Vi skreddersyr løsninger til vikariat og faste stillinger. Våre rådgivere og konsulenter innehar solid kompetanse innen forskjellige fagområder. Vi har et meget solid nettverk både på kandidat- og kundesiden. Ved å jobbe med anerkjente og seriøse arbeidsgivere som er ledende innen sine bransjer, kan vi tilby gode og utfordrende arbeidsplasser for de kandidatene vi presenterer. Våre headhuntere og bemanningsrådgivere ser frem til å høre fra deg!

FirmaBacke Bygg via Headhunter Agency
FylkeRogaland
StedSandnes
Søknadsfristsnarest

Selv om vi har komplekse og utfordrende prosjekter, er vår grunnholdning likevel at det er menneskene som gjør oss unike – ikke maskiner, utstyr og betong. Vi setter derfor mennesker og verdier i sentrum, ikke teknikk og teknologi.

 

Vi blir valgt av stadig flere utbyggere og søker derfor etter 5 nye forskalingsnekkere.

 

Å jobbe i Backe Bygg betyr å bli med på et vinnerlag. Vi har stor vekst, veldig utfordrende og spennende oppdrag, solid økonomi og god drift. Vi er med i et stort konsern som aller mest sikrer oss en soliditet som gir oss de ressurser vi trenger for å satse videre.

Vi har en sterk lokal forankring og du vil være tett på og en del av de beslutninger vi må ta fremover. Vi tilbyr deg å påvirke hvordan vi gjør ting og ønsker kolleger som har ideer som kan bringe oss videre.

For mer informasjon, ta kontakt med Headhunter Terje Helland+47 900 53 669 eller Headhunter Jonny Thu+47 992 61 950.

Vis flere stillinger: