Ingeniører / Sivilingeniører Tekniske systemer - VVS

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRamboll Group RNO - VVS, FDVU, klimateknikk
FylkeBuskerud
StedDrammen, Kongsberg, Tønsberg
Søknadsfrist30.11.2012

Rambøll tekniske systemer region Øst, avdeling Buskerud/Vestfold, består i dag av 19 ansatte, fordelt med 11 personer på Elektro, Elektro/Samferdsel og 8 på VVS. Vi holder til i moderne lokaler i Drammen, Kongsberg og Tønsberg.

Vi ønsker å styrke vår stilling i markedet og søker derfor ny kollegaer.

Vi søker etter deg som har lyst til å bli en del av vårt gode og flerfaglige miljø i region Buskerud/Vestfold. Arbeidssted etter nærme avtale iht. våre felles behov. Du liker å jobbe i team, men også selvstendig. Du har en positiv natur og ønsker å bidra til en god utvikling av vår avdeling. Du kommuniserer godt så vel muntlig som skriftlig.

 

Vi ønsker:

Ingeniører

1-2 ingeniører helst med noe erfaring fra rådgivende ingeniørkontor. Annen relevant erfaring er selvsagt også av interesse.

 

Sivilingeniører

1-2 sivilingeniører, nyutdannede eller med noe relevant erfaring.

Arbeidsoppgaver vil tilpasses din erfaring, interesser og kompetansemål.

 

Primære arbeidsoppgaver kan være:

  • Rådgiving
  • Prosjektering
  • Oppdragsledelse
  • Oppfølging av kunder
  • Teknisk byggeledelse
  • Utredninger, simuleringer mm.

 

Vi benytter i dag G-prog beskrivelsesprogram. Vi er i ferd med å konvertere til Revit design/tegneprogram og ser gjerne at du ønsker å utvikle deg innen dette. Rambøll har en målsetting om å være ledende innen utvikling av BIM, og leder bl.a. gruppen som har ansvar for utviklingen av ny Norsk Standard på området. 

Rambøll prioriterer kompetanseoppbygging. I den forbindelse har Rambøll etablert Rambøll Academy som tilbyr målrettet kursing innen prosjekt- og oppdragsgjennomføring på alle nivåer. Rambøll tilbyr også rene fag og/eller flerfaglig rettede kurs.

 

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Et svært godt flerfaglig miljø
  • Fagnettverk
  • Imøtekommenhet i forhold til dine individuelle behov

 

 For ytterligere informasjon om Rambøll viser vi til våre hjemmesider www.ramboll.no eller ta gjerne kontakt med avdelingsleder Frank Holm, frank.holm@ramboll.no for en uformell samtale.

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/ce8ea97cd73dce025eaba2c00e6eb3aa/799809/35766?iso=no