Tirsdag fikk pressen en titt i hallen ved Akerselva midt i Oslo, der det 12. oktober braker løs med en 40 dagers åpningsfestival.
– Mathallen skal være for alle. I tillegg til å bli et marked, vil den være et sted for å nyte smake, lære diskutere eller konkurrere. Vi holder ingen eksklusiv åpning for spesielt inviterte. Derfor er alle invitert til å lage «sin egen åpning», sier Frode Rønne Malmo, markedssjef for Mathallen.
Han oppfordrer folk til å se nøye på Mathallens arrangementskalender, finn det arrangementet som passer best og ta med seg en venn eller fem for å oppleve hallen.
Over 30.000 mennesker var innom Mathallen under den to dager lange matfestivalen Forsmak i mars. Festivalen skulle gi folk en smakebit på det som kommer i Mathallen.
Under åpningsfestivalen som starter 12. oktober, blir det blant annet feiring av den store norske grøtdagen, surkålkurs, Oslo pizzacup og bacalaofest.
- Nøkkelord
- Bildekarusell