Mathallen åpner med 40 dagers festival

Mathallen – Oslos nye matmekka – er snart klart til å ta imot sine første gjester. 12. oktober åpner dørene.

Tirsdag fikk pressen en titt i hallen ved Akerselva midt i Oslo, der det 12. oktober braker løs med en 40 dagers åpningsfestival.

– Mathallen skal være for alle. I tillegg til å bli et marked, vil den være et sted for å nyte smake, lære diskutere eller konkurrere. Vi holder ingen eksklusiv åpning for spesielt inviterte. Derfor er alle invitert til å lage «sin egen åpning», sier Frode Rønne Malmo, markedssjef for Mathallen.

Han oppfordrer folk til å se nøye på Mathallens arrangementskalender, finn det arrangementet som passer best og ta med seg en venn eller fem for å oppleve hallen.

Over 30.000 mennesker var innom Mathallen under den to dager lange matfestivalen Forsmak i mars. Festivalen skulle gi folk en smakebit på det som kommer i Mathallen.

Under åpningsfestivalen som starter 12. oktober, blir det blant annet feiring av den store norske grøtdagen, surkålkurs, Oslo pizzacup og bacalaofest.

Her finner du Byggeindustriens prosjektomtale av Mathallen