Prosjektansvarlig - Avdeling for skoleanlegg (ASA)

Utdanningsetaten (UDE) i Oslo er Norges største kommunale etat med 81 700 elever og lærlinger og ca. 12 700 ansatte. Årlig netto driftsbudsjett er 9,2 mrd. kroner. Utdanningsetaten har det faglige, økonomiske og administrative ansvar for skolene, Aktivitetsskolen, PPT, fag- og voksenopplæringen i Oslo.

Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsspråklig bakgrunn oppfordres til å søke. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for personer med nedsatt funksjonsevne.

Les mer om Osloskolen på www.ude.oslo.kommune.no

FirmaOslo Kommune, Utdanningsetaten
Fylke
Søknadsfrist10.10.2012

Utdanningsetaten i Oslo er ansvarlig overfor byrådet for planlegging og bestilling av skoleutbygging i Oslo kommune. Befolkningsveksten er stor, og det er behov for å bygge ut for mer enn kr. 2 mrd. årlig i neste 10-årsperiode.
Avdeling for skoleanlegg ivaretar det ovennevnte ansvaret. For å styrke avdelingen, søkes det nå etter prosjektansvarlige som skal styre planleggingen av nybygg og sikre at byggene får den funksjonalitet og kvalitet som bestilles. Vi trenger nye medarbeidere med på laget som ønsker å være del av et ambisiøst team, hvor alle er opptatt av å utvikle skolebyggene som en god basis for læring.

 

 

Arbeidsoppgaver

  • Definering, planlegging og bestilling av byggeprosjekter fra Undervisningsbygg Oslo KF eller andre
  • Budsjettering og oppfølging av kostnader og fremdrift
  • Koordinering og saksbehandling
  • Dialog med interessegrupper

        

Kvalifikasjoner

  • For å lykkes godt i denne stillingen, må du ha høyere utdanning fra fagområder som grenser til skole, ingeniør, eiendom og arkitektur. Det kan være fordelaktig med erfaring som prosjektleder eller prosjekteier fra offentlig eller privat sektor.
  • Prosjektansvarlig må kunne lede og styre prosesser på en god måte. Du får stort ansvar og handlingsrom og kan bidra aktivt til å skape en god skole i Oslo.

        

Arbeidssted

  • Strømsveien 102,
    0663 Oslo
  • Utdanningsetaten

 

Kontaktinfo:
Bjørg Novang 23467161

 

søk via lenken under

https://www.webcruiter.no/wcmain/CvJobRespond1.aspx?oppdragsnr=1564163585&company_id=1523939108&culture_id=NB-NO

Vis flere stillinger: