Virke og Glass og Fasadeforeningen satser på byggenæringen

Hovedorganisasjonen Virke og Glass og Fasadeforeningen har signert samarbeidsavtale for å styrke bygg- og anleggsnæringen som bransje i Virke, og for å få større tyngde på sammenfallende politiske interesseområder.

De to organisasjonene har kommet frem til et ønske om å formalisere et samarbeide knyttet til felles utfordringer innen bygg- og anleggssektoren. Dette vil i hovedsak dreie seg om felles politiske interesseområder som for eksempel miljø og ulovlig handel med byggevarer.

- Virke bredder ut sitt engasjement innen bygg- og anleggssektoren. I dag har vi mange av leverandørene til Bygg og Anleggsbransjen og nå er vi glade for ytterligere å styrke dette miljøet i Virke, sier Ingrid Thinn Bjerke, direktør for Industriell Handel i Virke.

Glass og Fasadeforeningen er en frittstående arbeidsgiverorganisasjon og representerer glassmestere, glassprodusenter, isolerglassprodusenter, fasadeentreprenører og systemutviklere.
Glass og Fasadeforeningen arbeider for å fremme riktig glassbruk ved å informere utbyggere, arkitekter og rådgivere om produkter, deres egenskaper, muligheter og begrensninger. G&F består av ca. 200 bedrifter.

Virke er hovedorganisasjonen for handel og tjenester og organiserer om lag 16 000 virksomheter med 220.000 ansatte.