Vegplanleggere

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca 700 ansatte ved 22 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø.

FirmaAsplan Viak AS
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfristsnarest/fortløpende

Asplan Viaks kontor i Stavanger består i dag av 55 medarbeidere, som arbeider i et tverrfaglig miljø bestående av veg/samferdsel, Vann/avløp/renovasjon, landskap, plan, utredning og arkitektur. 

Veggruppa består av 5 medarbeidere, som arbeider innen regulerings- og detaljprosjekter. Asplan Viak har rammeavtale med Statens vegvesen både på region- og distriktsnivå, og også med fylkeskommunen, som gir god tilgang til oppdrag. Vi ønsker å styrke bemanningen ved kontoret ønsker vi å styrke bemanningen på kontoret innen vegplanlegging og -prosjektering.

Vi søker i første rekke etter en erfaren vegplanleggere, sivilingeniører eller ingeniør, som kan bidra til at vi kan bygge opp miljøet videre, og opprettholde et godt markedsinngrep. I tillegg søkes en yngre medarbeider innen vegfaget.

 

Vi tilbyr

• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
• Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
• Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Fleksibel arbeidstid

Alle søknader behandles konfidensielt.


Kontaktpersoner:Gruppeleder Kristoffer Dørheim
mob: +47 41 10 99 93

 

Søknad med CV, vedlegg sendes via link:

https://asplan.easycruit.com/vacancy/application/31d3fa7e25e9507cd56f72a65727f541/836887/22469?iso=no

Vis flere stillinger: