By- og arealplanlegger

FirmaAsplan Viak AS
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist24.10.2012

Har du erfaring med by- og arealplanlegging? Kan du tenke deg å jobbe med planlegging og utvikling av boligfelt med bomiljøkvaliter som blir lagt merke til? Har du interesse for å jobbe med planlegging av næringsområder, samferdselsprosjekter eller kompliserte byomformingsområder?  Da trenger vi deg i vårt tverrfaglige planmiljø i Stavanger.

Plan og analysegruppa i Stavanger hører inn under den landsdekkende divisjonen med samme navn. Til sammen består Plan- og analysedivisjonen i Asplan Viak AS av over 160 medarbeidere. Divisjonen dekker hele spekteret innenfor planlegging; evalueringer, analyser, konseptutvikling, konsekvensutredninger, kommuneplaner, arealplaner, trafikk- og transportplanlegging, geoinformasjon og visualisering. Plan og analyse i Stavanger består av 19 engasjerte og dyktige medarbeidere med variert bakgrunn; sivilingeniører, sivilarkitekter, cand. agric, geografer, økonomer og samfunnsvitere.

Vi jobber tett med noen av regionens største private og offentlige utbyggere. Samtidig som vi og yter planbistand til både kommuner og fylkeskommunen. Vi kan med andre ord tilby varierte og spennende arbeidsoppgaver til den rette. Dersom du er en erfaren arkitekt som har sansen både for å tenke overordnet, og samtidig er faglig solid på viktige detaljer, er du antagelig den vi søker etter.  Andre fagbakgrunner for personen med den rette erfaringen kan og være aktuelle.

Den rette kandidaten må like å jobbe tverrfaglig. Da er trygghet på egen kompetanse viktig, men minst like viktig å dra nytte av andres erfaring og kunnskap. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne er viktig.

I tillegg til spennende arbeidsoppgavene i et utpreget tverrfaglig miljø, kan vi tilby:

  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidstid

 

Kontaktpersoner:

Avdelingsleder Plan og urbanisme Per Einar Saxegaard
mob: +47 97 03 98 19

Gruppeleder Ole Martin Lund
mob: +47 41 61 42 86

 

 

Send gjerne noen ord om din motivasjon for å jobbe med by og arealplanlegging, sammen med CV, via link:

https://asplan.easycruit.com/vacancy/application/e12e784f23b33f3e3025c1f5eb6d0a00/838757/22469?iso=no

Vis flere stillinger: