Erfaring fra bygg & anleggsbransjen?

Rett Bemanning / StaffUp er et av Nordens største franchisebaserte rekrutterings- og bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo. Kjernevirksomheten er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og rekrutteringspartner for våre medarbeidere og kunder. Vi oppnådde 40 % vekst i både 2010 og 2011, om forventer en omsetning i 2012 på NOK 220 mill. Rett Bemanning / StaffUp har i dag 33 lokalt eide kontorer i Norge og Sverige. www.rettbemanning.no

FirmaRett Bemanning AS
FylkeØstfold
Søknadsfristsnarest

Hva er du dyktig til? Hva har du erfaring med? Hva trives du best å jobbe med innenfor bygg & anleggsbransjen?

Vi øker både i oppdragsmengde og i område som nå omfavner hele Østfold. I den forbindelse søker vi flere medarbeidere med erfaring fra bygg & anleggsbransjen. Vi ønsker å vite hva DU er dyktig til, hva DU har lyst til å jobbe med og hvor DU har lyst til å jobbe i Østfold. Dette for å møte det økende behovet etter fagfolk og hjelpemenn til de solide kundene våre og samtidig gi deg en unik mulighet til oppgaver som akkurat du vil passe godt til og trives best med.

Vi ønsker å finne spennende løsninger og muligheter sammen med deg!

Ønskede kvalifikasjoner:
*Gode samarbeidsevner
*Høy arbeidsmoral
*Selvgående og effektiv
*Gode norskkunnskaper
*Sertifikat kl. B
*Fleksibel
*Erfaring innen bygg & anlegg
*Løsningsorientert og nøyaktig

Vi tilbyr:
*Konkurransedyktig lønn
*Handlekraftig samarbeidspartner for å finne jobben som passer akkurat deg.
*Ny mulighet hos en spennende ny arbeidsgiver

Søk stillingen via denne annonsen eller send CV på mail til mhb@rettbemanning.no. Kontaktperson: Marit Bakker (mobil: 92 43 27 75 (08.00-16.00)

Vis flere stillinger: