Lanserer Nitteberg Hageby

Nå lanserer BoligPartner AS og StorOslo Eiendom hagebyprosjektet Nitteberg Hageby gjennom det felleseide selskapet Nitteberg Vest AS.

Det er BoligPartner AS står for prosjektering, utvikling, salg og markedsføring av Nitteberg Hageby, som består av 51 moderne eneboliger i kjede og rekkehus – utviklet av BoligPartner AS.

– BoligPartner AS har utviklet tre hustyper som vi har stor tro på at vil dekke en etterspørsel i dette boligmarkedet: Tilgjengelige boenheter med stor grunnflate og flere plan for en romsligere følelse, sier prosjektsjef Geir Haakenstad i BoligPartner Lillestrøm.

– Målgruppen for disse boligene er barnefamilier som ønsker å bo sentralt på Østlandet, men som vil ha en enebolig med en liten hageflekk. På Nitteberg Hageby får de begge deler: Enebolig med inntil fem soverom – i tillegg til hage, terrasse, garasje og sportsbod, legger han til.

Nitteberg Hageby kommer til å ligge idyllisk, solrikt og landlig plassert – ved høydedraget over Nitelva og Kjeller i Skedsmo kommune, halvannen kilometer fra Lillestrøm sentrum.

BoligPartner AS har utviklet tre boliger spesielt for Nitteberg Hageby: Blåveis, Hvitveis og Krokus.

– Blåveis og Hvitveis er moderne eneboliger i kjede med terrasser og henholdsvis fem og fire soverom. Krokus er rekkehus med tre soverom. Alle boligene på Nitteberg Hageby vil ha carport og sportsbod i en hageby uten gjennomgangstrafikk, sier BoligPartners arkitekt Idar Sambu.

Det er BoligPartner AS og StorOslo Eiendom som sammen med tre andre investorer eier Nitteberg Vest AS. Både BoligPartner AS og StorOslo Eiendom er godt etablerte utbyggere, og har som felles mål å bygge en trivelig hageby som gir gode vekstvilkår og livskvalitet for beboerne.

– BoligPartner har stor kompetanse på trehus og Stor-Oslo Eiendom har god kompetanse på utvikling og gjennomføring av prosjekter. Sammen drar vi nytte av hverandres kompetanse, og Nitteberg Hageby er et spennende samarbeidsprosjekt for begge parter, sier eiendomsutvikler og prosjektleder i StorOslo Eiendom, Erlend Ramnefjell.