Infratek ansetter konserndirektør for People & Safety

For å styrke arbeide med konsernets humankapital, har Infratek ansatt Amund Kristiansen (38) som ny konserndirektør for People & Safety.

- For å nå forretningsmålene våre har vi behov for å styrke arbeidet vårt innen strategisk kompetanseutvikling, rekruttering og HMS. Vi er derfor svært glade for å ha fått Amund med på laget for å lede dette arbeidet, sier Bjørn Frogner, konsernsjef i Infratek i en pressemelding.

Amund Kristiansen vil i den nyopprettede stillingen som konserndirektør for People & Safety ha det overordnede ansvaret for kompetanseutvikling, rekruttering, HMS, miljø og samfunnsansvar i Infratek-konsernet, som til sammen har 1700 ansatte i Norge, Sverige og Finland.

- Infratek er et spennende nordisk konsern med store utviklingsmuligheter. Det er blant annet et stort behov for rekruttering av kvalifisert personale i infrastrukturbransjen. Samtidig er Infratek et mannskaps- og kompetanseintensivt konsern, hvor sikkerhet har høyeste prioritet. Dette byr på spennende utfordringer i tiden fremover, sier Amund Kristiansen.

Kristiansen kommer fra stillingen som HR Manager i SAP Norge og ansvarlig for Talent & Performance Management i SAP Norden. Han har tidligere jobbet som HR Manager HP Services i Hewlett-Packard Norge, HR konsulent i Telenor AS og i rekrutteringsbransjen. Kristiansen har en mastergrad i økonomi fra Handelshøyskolen BI med spesialisering innen organisasjonspsykologi. Han tiltrer i stillingen 2. januar 2013.