Interiørarkitekt til et spennende miljø i Trondheim

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist19.10.2012

Vi søker en engasjert og dyktig interiørarkitekt med utdannelse/ erfaring som kvalifiserer til medlemskap i NIL, Er du en person som er opptatt av god estetikk, er inspirerende i ditt arbeid, jobber strukturert og gjerne har erfaring i bruk av dataverktøy som ArchiCAD og Adobepakken, så bør du ta kontakt. Arbeidsoppgavene vil være mange og forskjellige, fra skisse prosjekt til detaljprosjekt, illustrasjoner modellbygging og konkurranser.

Rambøll har arkitekter, landskapsarkitekter og interiørarkitekter fordel på flere steder i landet. I Trondheim har vi alle tre arkitektfagene på en avdeling. Rambøll Trondheim har totalt 270 medarbeidere, der våre ingeniører, arealplanleggere, arkitekter og landskapsarkitekter skaper et solid fagmiljø hvor teamarbeid står sentralt. Avdeling Arkitektur og Landskap har ca. 29 medarbeidere, interiørarkitektene er den minste gruppen, men er i vekst. Vi har store og varierte oppdrag særlig innen helsesektoren: sykehus og omsorg senter/ sykehjem, høyskole, forskning, kontorer og boliger samt at vi deltar i ulike typer konkurranser.

Rette vedkommende vil få gode muligheter hos oss.

 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Relevant utdannelse som kvalifiserer til medlemskap i NIL
  • Gode samarbeidsevner og evne til å arbeide selvstendig
  • Lyst til å arbeide utadrettet mot kunder og samarbeidspartnere.

 

Vi kan tilby:

  • Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver.
  • Tverrfaglig arbeidsmiljø med bl.a landskapsarkitekter, interiørarkitekter. I tillegg et komplett fagmiljø av ingeniører.
  • Muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom NAL og Rambøll Academy, Rambølls flerårige program for medarbeiderutvikling, kurs og studieturer.
  • Meget godt arbeidsmiljø og sosiale ordninger for de ansatte.
  • Konkurransedyktige betingelser.

 

Våre kontorer ligger i Mellomila.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om stillingen;

Interiørarkitekt Sissel Nordberg  - +47 911 35 945, e mail: sissel.nordberg@ramboll.no  Avdelingsleder for Arkitektur og Landskap, Siri Rørholt – +47 905 54 186 siri.rorholt @ramboll.no

Søknadsfrist: 19. oktober 2012

Velkommen som søker!

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/65a839c84b61d107229116f15bffeb05/835483/35747?iso=no

Vis flere stillinger: