Landskapsarkitekt til stort flerfaglig miljø

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

Vi søker en engasjert og dyktig landskapsarkitekt innen design og detaljplanlegging. Du er en person som er opptatt av god estetikk, er inspirerende i ditt arbeid, jobber strukturert og har erfaring i bruk av dataverktøy som autocad og Adobepakken. Arbeidsoppgavene vil være alle typer landskapsarkitekturprosjektering og illustrasjoner.

I Trondheim er Rambøll totalt 270 medarbeidere, der våre ingeniører, arealplanleggere, arkitekter og landskapsarkitekter skaper et solid fagmiljø hvor teamarbeid står sentralt. Avdeling Arkitektur og Landskap har ca. 29 medarbeidere, derav 7 landskapsarkitekter som arbeider i et kreativt miljø. Vi har varierte og spennende oppdrag innen bl.a. skole, helse, bolig, parker, kirkegårder og alle typer arealplaner fra bybebyggelse til store energianlegg, samt ulike typer konkurranser.

Rette vedkommende vil få gode muligheter hos oss.

 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Relevant utdannelse
  • Gode samarbeidsevner og evne til å arbeide selvstendig
  • Lyst til å arbeide utadrettet mot kunder og samarbeidspartnere.

 

Vi kan tilby:

  • Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver.
  • Tverrfaglig arbeidsmiljø med bl.a arkitekter, arealplanleggere, veg- og trafikkfag, tekniske fag, geologer og bygningsingeniører.
  • Muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy, Rambølls flerårige program for medarbeiderutvikling, kurs og studieturer.
  • Meget godt arbeidsmiljø og sosiale ordninger for de ansatte.
  • Konkurransedyktige betingelser.

 

Våre kontorer ligger i Mellomila.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om stillingen;

Seksjonsleder landskap, avdeling Arkitektur og Landskap, Jan Ole Lein – 932 43 280

jan.ole.lein@ramboll.no

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/3c19204dd2e3aff19cb472e8bcf18480/835463/35747?iso=no

Vis flere stillinger: