Fridde på Hitachi-fabrikk

Da en gravmaskinfører fikk tur til Hitachi-fabrikken i bursdagsgave av kjæresten, overrasket han henne med frieri på fabrikken.

-Sissel Helen Bjørnsen ringte meg for noen måneder siden og lurte på om det var mulig for oss å oppfylle kjærstens største ønske til hans 30 års dag; å besøke Hitachi fabrikken som lager gravemaskiner – som han kjører i jobben. Vi ville jo selvfølgelig oppfylle et slikt ønske og booket paret inn sammen med en annen kundetur vi hadde, forteller markedsansvarlig Jannike Vestrum Hansen i NASTA.

For et par uker siden fylte gravmaskinfører Arnt Richard Andreassen 30 år, og da fikk han vite hvor han skulle. På nytt fikk jeg en telefon; han ville overraske Sissel med frieri under besøket, sier hun.

NASTA kontaktet Amsterdam-fabrikken på nytt, og de sørget for en skikkelig overraskelse. Etter avtalt spill forsvant Arnt Richard ut under presentasjonen som ble holdt av lederen for HCME Europe, foran en sal av norske gravemaskinførere og eiere. Sissel ble fortalt at han hadde magetrøbbel og ble igjen i salen.

En stund ut i demonstrasjonen – var det en stor hjullaster med et stort banner som visste seg med teksten ”Sissel vil du gifte deg med meg”. Svaret ble ja.