Regiondirektør

REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2100 medarbeidere og en omsetning på cirka 3 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Orkanger, Oslo, Bergen, Bodø, Göteborg, Stockholm, Stenungsund, Malmö og Murmansk.

OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden.

Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

FirmaREINERTSEN AS Ledelse DSL
Fylke
Søknadsfrist08.10.2012

Reinertsen er i vekst innen landbasert entreprisevirksomhet og har behov for en dyktig og forretningsorientert leder til Region Øst. Stillingen er nyopprettet og et essensielt ledd i Reinertsen sin satsing innen byggentreprisemarkedet generelt og Østlandet spesielt.

 

Vi er på jakt etter deg som søker utfordringer, som er en operativ fagperson og dyktig leder, som trives med strategiske avgjørelser og som motiveres av muligheten til å videreutvikle en region i en eksisterende tverrfaglig og dynamisk kompetansebedrift. Du har stor gjennomslagskraft og vant med å gjennomføre store byggeprosjekter, i samspills- og totalentreprise.

 

Reinertsen er inne i en ekspansiv fase. Som Regionsdirektør må du kunne styre samtlige av dagens prosjekter samt tenke langsiktighet og videre vekst. Interesse for og evne til å arbeide aktivt med marked og kunder tillegges stor vekt. Regionshovedkontoret holder til i moderne lokaler sentralt plassert på Lysaker i Oslo.

 

Stillingen innebærer resultatansvar for byggentreprisevirksomheten for Region Øst samtidig som direktøren inngår i lederteamet for Reinertsen sin totale virksomhet innen byggentrepriser. I Reinertsen tenkes det langsiktighet, men beslutninger fattes om nødvendig raskt.

 

Har du lyst på denne utfordringen, hører vi gjerne fra deg. Vennligst kontakt Senior Partner Solveig Hole Ringdal pr. tlf. 911 48 522 eller shr@rettbemanning.no, eller Mette Kanter pr. tlf.952 59 129 eller mk@rettbemanning.no.

Søknadsfrist er 8. oktober, men vi kaller inn til intervju fortløpende.

 

Link til søknadsskjema:

https://reinertsen.easycruit.com/vacancy/application/835575/75515?channel=bygg_no&iso=no

Vis flere stillinger: