Stor interesse for BoligPartner-tomter

Torsdag 13. september kl. 0900 startet BoligPartner Jessheim salget av det nye tomtefeltet Holkebygrenda på Maura, og fire tomter ble solgt allerede første dag.

26 eneboligtomter ble lagt ut for salg. Flere interessenter møtte opp allerede kvelden før, og fikk sove over inne på salgskontoret for å sikre seg drømmetomten.

– Salgsstarten har vært veldig bra, men så er også dette fantastiske eneboligtomter, sier salgskoordinator Anne Lise Nordstrøm.

– Tre familier møtte opp kvelden før salgsstarten, og var forberedt på å sove ute for å sikre seg drømmetomten. Vi lot dem selvsagt få komme inn, slik at de kunne overnatte inne hos oss på kontoret, sier salgskonsulent Thomas Følling, som var tilstede og tok imot de fremmøtte.

– En viktig gladmelding er at vi har fått beskjed fra kommunen om at reguleringsbestemmelsene nå er endret, slik at det nå er mulig å bygge funkishus på Holkebygrenda. Alle BoligPartners husmodeller kan med andre ord bygges på dette feltet, sier Følling.

Også i forkant av salgsstarten fikk BoligPartner på Jessheim flere henvendelser fra familier som var interessert i tomter på Holkebygrenda.

– Vi har hatt i overkant av 30 henvendelser fra interessenter som ønsker å stå på liste for oppfølging i forhold til disse tomtene, som vi selger dem etter ”førstemann til mølla-prinsippet”. Vi har fått flere henvendelser fra barnefamilier, bosatt i Oslo, som ønsker å flytte ut av gryta, legger han til.

Holkebygrenda ligger øverst i Holkebylia. Feltet består av både flate og skrå tomter med areal fra 896 til 1254 kvadratmeter i naturskjønne omgivelser. Området har blitt et svært attraktivt boområde, mye på grunn av sin sentrale beliggenhet med kort vei til barnehager, skoler, Nannestad sentrum, Gardermoen og Jessheim.