Markedssjef avdeling Ålesund

Celsa Steel Service AS er den største aktøren på armering i Norge og Norden, og tilhører Celsa Group - med hovedkontor i Barcelona. Celsa Steel Service AS produserer og selger kamstål i hele lengder, kappet og bøyd. Vi leverer også armeringsnett, sveisede armeringselementer til dragere, søyler og pelehoder, Bamtec m.m. Hovedkontoret ligger

på Storo i Oslo, med avdelinger i Drammen, Kristiansand, Bergen, Ålesund, Trondheim og Tromsø - samt salgskontor i Skien. Celsa Group har egne stålverk i Spania, Frankrike, England, Polen og Norge (Mo i Rana). Internasjonalt er det ca. 7000 ansatte. I Celsa Steel Service er vi totalt ca. 140 ansatte. www.celsa-steelservice.com.

FirmaExperis for Celsa Steelservice as
Fylke
SøknadsfristSnarest

Vi søker etter en handlekraftig og kundeorientert markedssjef som kan ta ansvar for å ivareta selskapets salgs- og markedsfunksjon i regionen – og videreutvikle denne. Dette innebærer primært operativ kundekontakt (spesielt i forhold til langsiktig relasjonsbyggende arbeid), kontraktsforhandlinger, utviklings- og ledelsesansvar for organisasjonen – samt utarbeidelse av markedsplan for regionen.

Du må ha relevant erfaring fra tilsvarende arbeidsoppgaver – gjerne fra bygg- og anleggsbransjen. Det er også en stor fordel om du har byggeteknisk utdannelse og at du har lokal kjennskap til markedet. Av personlige egenskaper ønsker vi å se etter en entusiastisk og tillitsfull person med gode kommunikasjonsevner og velutviklet kundeorientert forståelse.

 

Kontakt info

For ytterligere informasjon – samt for å søke på stillingen, se www.experis.no. Du kan kontakte Experis Executive ved Senior Management Consultant Knut Ness – 930 30 114 eller Researcher Siv Kristin Mykland – 995 85 052. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknadsfrist: Snarest.

 

søk her

 

Vis flere stillinger: