Tekniker / ingeniør innen bygg og anlegg eller elektro

Multiconsult er en ledende totalleverandør av rådgivning innenfor bygge - og anleggssektoren. Flerfaglig kompetanse og solid fagmiljø gjør oss i stand til å løse store og komplekse oppgaver på en helhetlig måte.

FirmaMulticonsult AS
FylkeOslo
Søknadsfrist31.10.2012

Introduksjon
Seksjon Måletjenester i Oslo består av 7 teknikere og ingeniører. Seksjonen inngår i avdeling GEO som også består av seksjonene Berg, Geoteknikk og Miljøgeologi.
Vi har oppdrag både for private og offentlige utbyggere samt entreprenører.

Arbeidsoppgavene i avdeling GEO spenner fra prosjektering og oppfølging av små boligtomter til store ilandføringsterminaler som Snøhvit og Nyhamna (Ormen Lange). Vi har også store samferdselsoppdrag for både Statens vegvesen og Jernbaneverket. Disse oppdragene omfatter hele spekteret fra mulighetsstudier til byggeplan. På slike prosjekt jobber vi tett sammen med andre fag, både internt i Multiconsult og med andre rådgivningsfirmaer.

Seksjon Måletjenester utfører bygningsbesiktigelse i forkant av oppstart av bygge- og anleggsprosjekt, oppfølging av skadepåstander med vurdering av skadeårsak og rapportering, fastsettelse av vibrasjonsgrenser, vibrasjonsmåling og støymåling.

Til vibrasjonsmåling benyttes elektroniske målere med innebygget modem. Målerne logger data og overfører disse til en database. Både målere og database trenger jevnlig vedlikehold for å fungere feilfritt. Måleparken vår er nå blitt så stor at vi må øke vår bemanning for å klare å utføre nødvendig vedlikehold samt oppfølging på byggeplass på en tilfredsstillende måte.

 

Ansvarsområde
Vi søker en yngre, praktisk anlagt person. Du bør fortrinnsvis ha erfaring fra bygg- og anlegg og interesse for data og elektronikk eller kunnskap om data og elektronikk og lyst til å lære litt om bygge- og anleggsaktiviteter.

Du må være utadvendt og ha evnen til å jobbe både selvstendig og i team. Du må beherske norsk både muntlig og skriftlig. Det er krav om førerkort i klasse B.

Du bør ha relevant utdannelse som tekniker eller ingeniør, men tømrer med relevant erfaring kan også komme i betraktning.

 

MULTICONSULT kan tilby
- Personlig og faglig utvikling i samarbeid med ca. 1200 kunnskapsrike og delende kollegaer.

- Moderne og funksjonelle kontorlokaler og umiddelbar nærhet til tog/buss/trikk
- Muligheter for å delta i store tverrfaglige prosjekter nasjonalt og internasjonalt
- Gode lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger.
- 5 uker ferie pluss fri mellom jul/nyttår og i påsken
- Bedriftshytter og et aktivt bedriftsidrettsmiljø

Søknader behandles fortløpende.

 

Søk stilling, ID 3420:

http://www.multiconsult.no/LedigStilling?vacancyid=3420

 

Vis flere stillinger: