Ramirent åpner ekspressavdeling nær Bergen

– Vi er opptatt av å bli enda mer tilgjengelig for kundene våre, sier direktør for marked og produkt i Ramirent, Ann-Kristin Ytreberg.

Mandag 10. september åpnet de en egen avdeling med småutstyr i Minde Allé.

– Det foregår veldig mye bygge- og anleggsvirksomhet i Bergen, men alle som driver med utleie av utstyr holder til i områdene som ligger et godt stykke utenfor byen. Det er i og for seg greit nok når du skal leie en stor maskin til et langsiktig byggeprosjekt, men det er tungvint når du mangler noe mindre verktøy og trenger det så kjapt som mulig. Det fører til mye unødvendig kjøring, og det tar ofte lang tid å få tak i det utstyret man trenger. Nå ønsker vi å øke tilgjengeligheten vår og å komme nærmere kundene våre, forteller Ytreberg.

Ramirent har allerede en avdeling på Kokstad utenfor Bergen som driver maskinutleie og betjener store entreprenørfirmaer. Den nye avdelingen nærmere sentrum vil spesialere seg på mindre utstyr.
– Denne avdelingen vil bli mye mer butikkpreget; man går inn og kommer kjapt ut igjen med det produktet man trenger. Vi kommer til å ha en bred produktportefølje, og vi tilbyr egentlig alt av småutstyr som man kan frakte med seg i en bil. Dette kan selvfølgelig være interessant for store selskaper, men også for småentreprenører og privatpersoner, forteller Ytreberg.
Hun tror avdelingen vil bli godt mottatt og bidra til å styrke Ramirents markedsposisjon ytterligere.

– Dette er første gang vi etablerer en slik avdeling, og jeg har ikke hørt om at det finnes lignende konsepter i Norge. Jeg tror vi nå blir oppfattet som en enda mer helhetlig leverandør til våre kunder, noe som forhåpentligvis blir satt pris på av både nye og etablerte kunder, sier hun.

Avdelingen vil ha to ansatte, og er i full drift fra og med mandag 10. september.

– Da ønsker vi alle kunder hjertelig velkommen, og ser frem til å betjene håndverkerne som har Bergen sentrum som sin arbeidsplass. Vi kan også love noen hyggelige overraskelser til de første kundene våre, sier Ytreberg.