Erfaren arealplanlegger

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist25.09.2012

På bakgrunn av økende oppdragsmengde søker vi nå etter flere medarbeidere i vår seksjon for arealplanlegging. Normalt vil arbeidsoppgavene spenne over hele spekteret av planlegging; fra byforming, stedsutvikling og medvirkningsplanlegging til regional og kommunal oversikts- og detaljplanlegging etter plan- og bygningsloven, fagutredninger og kartproduksjon. Nå har vi et særlig behov for å øke vår kapasitet på områdene stedsanalyse/stedsutvikling, mulighetsstudier og områdeplanlegging.

 

Vi søker etter:

  • Erfaren arkitekt, arealplanlegger eller jordskiftekandidat med interesse for areal- og samfunnsplanlegging
  • Iderike personer med relevant høyere utdanning, men med noe mindre erfaring innenfor vårt arbeidsområde er også av interesse
  • Personer med engasjement og gode samarbeidsevner

 

Feltet areal- og samfunnsplanlegging er tverrfaglig av natur, og det er også vår samarbeidsform. Det innebærer samarbeid på tvers av seksjoner, avdelinger og regioner. Vi ønsker å framstå som faglig sterke, fleksible og løsningsorienterte. For våre kunder ser vi det særdeles viktig å organisere, lede og gjennomføre prosjektenes faglige og prosess-messige utfordringer på en god og effektiv måte.

 

Vi tilbyr:

  • Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver
  • Tett samarbeid med tilsvarende veletablerte fagmiljø i Rambølls andre regioner
  • Mulighet for personlig og faglig utvikling gjennom bl.a. Rambøll Academy, Rambølls flerårige program for medarbeiderutvikling
  • Meget godt arbeidsmiljø og gode sosiale ordninger 
  • Konkurransedyktige betingelser

 

Rambøll Region Midt-Norge er sammensatt av flere fagmiljøer, og er en av seks geografiske regioner i Rambøll Norge. Regionen har i dag over 250medarbeidere i Trondheim. Våre kontorer ligger i Mellomila og vi har gratis ansatteparkering. En barnehage ligger også i tilknytning til våre lokaler.

Søknadsfrist:     25.september

Arbeidssted:      Trondheim

 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon. Velkommen som søker!

 

Kontaktpersoner:

Monica Buran, avdelingsleder Areal og samferdsel, monica.buran@ramboll.no (+47 917 96 209)

Eirik G. Lind, seksjonsleder Arealplan, eirik.lind@ramboll.no (+47 906 38 584)

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/715fe204ae24f876135d9be4f6b7c689/826593/35746?iso=no

Vis flere stillinger: