Proff sammenslåing i Tønsberg

ProffPartner i Tønsberg fornyer seg. Virksomhetens to lokale forhandlere samles i ett nyoppusset 700 kvm bygg i Kjellengveien.

ProffPartner fortsetter å vokse og fornye seg med syv nyåpnede forhandlere hittil i 2012. Nyåpningen av ProffPartner Tønsberg er den åttende. Snoren ble klippet 31. august kl. 10.00 og dagen ble fylt med spennende og morsomme arrangementer og flere åpningstilbud. Asgeir Borgemoen fra TV-programmet Garasjen holdt auksjon på verktøy og materiale.

– Åpningen gikk over all forventning med kø fra morgen til kveld. Det var en glede å kunne vise frem vårt nye opplevelsessenter med bredt produkttilbud til både proffer og vanlige forbrukere. Gode råd og personlig veiledning står i sentrum fra et personale med lang erfaring og bred kunnskap, sier Tore Theodorsen, butikkansvarlig ProffPartner Tønsberg.

Under slagordet «Sammen er vi bedre!» er ProffPartner Vestfold- og Kias samlet til ProffPartner Tønsberg. Butikken er plassert rett på utsiden av Tønsberg sentrum. Det gjør at det er enklere for håndverkere å hente materiell og utstyr på vei til og fra oppdrag.

– Nyåpningen tilfører solid dekning og et mer profesjonelt uttrykk vest for Oslo. Vi posisjonerer oss i et område med høy aktivitet i forhold til utbygging og vekst, sier Chris Kirkemo, markedssjef i ProffPartner og JerniaGruppen.

– Målet er å gjøre hverdagen enklere for alle i industri-, offshore-, og bygg- og anleggsbransjen. Dette ved å tilby kompetanse, optimale og skreddersydde forsyningsløsninger, konkurransedyktige betingelser og ikke minst datatekniske løsninger for elektronisk handel. Kvalitet, kompetanse og tillit står som alltid i sentrum, sier Kirkemo.