Prosjektutvikler Bolig - Region Rogaland

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi har til enhver tid 500 pågående prosjekter over hele Norge. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør.

FirmaSkanska Norge AS
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist30.09.2012

 

Prosjektutvikler Bolig

Vi i Skanska er i vekst, og har behov for å styrke vår kompetanse innen prosjektutvikling og tidligfasearbeid for bolig. Vi søker deg som vil være med på vår reise mot å bli den ledende prosjektutvikler og entreprenør i Norge.

 

 

Fra idé til produkt

Som prosjektutvikler i Skanska er du en av spydspissene i vårt arbeid med å utvikle og forbedre konseptene omkring boligbygging. En prosjektidé er for oss ikke god nok, før vi gjennom godt prosjektutviklingsarbeid har skapt det produktet som løser kundens behov og som gir et godt og forutsigbart boligprosjekt. Det er prosjektutviklernes ansvar at kundenes forventninger ivaretas og at vi sammen lager et produkt som er basert på god økonomi og kvalitet. Vi skal lage gode økonomiske og miljøriktige boliger for fremtiden.

Vi lever av fornøyde kunder, så du må evne og skape tillit både i markedet, hos våre kunder og internt i selskapet. Den største kunden vår er Skanska Bolig men vi vil også ha eksterne kunder der vi i et nært samarbeid utvikler prosjektene fra en tidlig fase. Boligbygging i regi av Skanska vil i størst mulig grad basere seg på egenutviklede kvalitetsprodukter. Vi vil i den forbindelse hele tiden søke å forbedre produkt og prosessen rundt dette på en slik måte at vi stadig oppnår økonomiske og kvalitetsmessige forbedringer.

Som leder for prosjektutvikling bolig vil du ha hovedansvar for dette, i samarbeid med et dyktig prosjektutviklingsteam.

For å klare dette, tror vi du må ha en kombinasjon av følgende personlige egenskaper og fagkompetanse:

 

Personlige egenskaper

Som tillitskapende må du være lyttende, spørrende og nysgjerrig. Du tør å utfordre, har forretningsteft, er kreativ og er både igangsetter og fullfører.

 

Fagkompetanse

Du må ha kommersiell forståelse for eiendomsutvikling og spesialkompetanse innen bolig og tomteutvikling. Du må ha basiskompetanse på byggtekniske aspekter og god kunnskap om alle prosessene i verdikjeden. Du må også være oppdatert på trender og utvikling i markedet som for eksempel energiforhold og grønne løsninger.

 

Stillingen rapporterer til PU sjef, Geir Endresen, mobil 93438830.

 

Link elektronisk søknad:

 

https://skanska.taleo.net/careersection/2/jobdetail.ftl

Vis flere stillinger: