Skanska Norge har ett av verdens beste instrumentverksteder

Surveys instrumentverksted har nettopp blitt sertifisert av instrumentleverandøren Leica Geosystems til den høyeste sertifiseringsgraden man kan oppnå.

Brødrene Paulsen, som er de eneste ansatte på verkstedet, har så gode rutiner og imponerende kompetanse at sertifisereren konstaterte følgende: - Dette er blant de tre beste verkstedene jeg har sertifisert, i verden!

Sertifiseringsprosessen er en grundig gjennomgang av blant annet kvalitet, HMS på arbeidsplassen, kontrollsystemer, ryddighet og instrumentbehandling. Representanten fra Leica hadde satt av to dager til sertifiseringen av instrumentverkstedet på Skanskahuset.

- Han var vel her i cirka fem timer til sammen, inkludert lunsjpause. Det tyder på at han var fornøyd med tilstanden her og at vi hadde vårt på stell, sier avdelingsleder Cato Paulsen.

Avdeling Survey i Skanska Teknikk er ett av Nordens ledende kompetansemiljøer for avansert stikning og oppmåling. Satsningen reflekterer at vi ser på landmåling, posisjonering og informasjonsteknologi som avgjørende for suksess i våre kompliserte bygge- og anleggsprosjekter, sier Survey-sjef Trond Petter Eide. Et godt instrumentverksted er et viktig bidrag til denne satsingen og denne sertifiseringen viser klart at Skanska har høy kompetanse innen dette feltet.