Byggmestrene kurses i uavhengig kontroll

Fra 1. januar 2013 trer uavhengig (3. parts) kontroll, i kraft for søknadspliktige tiltak.

Byggmesterforbundet har laget et dagskurs som er ment både for de som vil starte med kontrollvirksomhet og for alle foretak som skal bli kontrollert.

Hvil­ket ansvar påtar en bedrift seg ved å tilby uavhen­gig kontroll? Hvilke forutsetninger må være til stede for å ut­føre denne? Omfang og innhold i kontrollen er omsider avklart fra myndighetenes side og kurset vil gi en fullstendig gjennomgang av hele regelverket.

Kurset er spisset mot Tiltaksklasse 1 for ansvarlig kontrollerende. I tillegg vil kurset være en god forberedelse for alle som skal kontrolleres i samtlige tiltaksklasser.

Utover høsten er det satt opp 16 kurs, og det hele starter i Oslo med to kurs 13. og 19. september. I oktober følger kurs i Tromsø, Trondheim, Sarpsborg, Haugesund og Arendal, og deretter rundt om i hele landet fram mot jul. Fullstendig og oppdatert kursoversikt kan sees på Byggmesterforbundets hjemmeside, www.byggmesterforbundet.no

Kurset er åpent for alle. For medlemmer av Byggmesterforbundet/Byggenæringens Landsforening (BNL) gis det rabatt på deltakerprisen. Det gis også rabatt ved flere deltakere fra samme bedrift.