Grunnborer

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Geo og Miljø
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist13.10.2012

Grunnborer er en stilling med allsidige arbeidsoppgaver i vår feltavdeling i nært samarbeid med vår stab av erfarne geoteknikere.

 

Rambølls feltavdeling teller i dag 5 borerigger og 12 faste ansatte fordelt på Trondheim, Tønsberg og Finnsnes.

For denne stillingen gjelder oppdrag i hovedsak i Finnmark, Troms og Trøndelag, men vi er landsdekkende slik at reiser resten av landet kan også bli aktuelt.

Mye reisetid må påberegnes. 

 

Arbeidsoppgavene blir å gjennomføre boreoppdrag for ulike byggeprosjekter, veianlegg, industriområder, kaianlegg, ras osv. Boring kan foregå både på land og på sjøen fra flåte eller fartøy. Arbeid vil foregå sammen med en boreleder som gir opplæring til å bli selvstendig grunnborer, dersom denne kompetansen ikke foreligger allerede.

Du kan gjerne ha yrkesutdanning innen mekaniske fag eller bygg-/anleggsfag. Erfaring fra grunnboring i entreprenørvirksomhet en fordel, men ikke noe krav. Det er en forutsetning med førerkort klasse CE.

Vi er konkurransedyktige på lønns- og arbeidstidsbetingelser. Lønn avtales avhengig av tidligere erfaring og kompetanse.

Det er fri i mellomjula og påska, og vi har 5 ferieuker. Mobiltelefon og arbeids-pc besørges av Rambøll.

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på.

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/652a95a9201f02781f416a6c33952912/824545/35756?iso=no

Vis flere stillinger: