Junckers satser i Norge

Junckers Industrier har innledet et strategisk partnerskap med Bo Andrén Norge AS, som er det største gulvleggerfirma i Norge. Målet er vekst på det norske markedet i løpet av de nærmeste årene.

Junckers Industrier i Køge i Danmark satser nå på ytterligere vekst i det skandinaviske markedet. Derfor har virksomheten, som er en av Europas største produsenter av massive tregulv, nylig innledet et strategisk partnerskap med Norges største gulvleggerfirma, Bo Andrén Norge AS som markedsfører seg under brandet BOA FLOORING.

Junckers har allerede et godt navn i det norske markedet og hele det skandinaviske markedet, men det stilles store forventninger til, at det nye samarbeidet vil øke både markedsandelen og kjennskapet til Junckers i enda sterkere grad.

- Vi har inngått dette strategiske partnerskap for å skape vekst på et av våre gode nærområder. Da Bo Andrén Norge AS er en av de største aktørene i Norge, både på detalj-, prosjekt- og sportsmarkedet, har vi store forventninger, og regner med vekst de første par årene, sier nordisk markedssjef hos Junckers, Niels Clement.

Bo Andrén Norge AS er Norges største entreprenør, når det gjelder eksklusive og massive tregulv, og det er akkurat det Junckers har spesialisert seg på. Derfor mener vi fra Junckers side at dette er et perfekt samarbeid. Bo Andrén Norge AS ble grunnlagt i 1973, og har i dag over 60 ansatte. BOA dekker hele landet, og har sitt hovedkontor i Haugesund. Virksomheten opplever en meget sterk vekst i omsetningen i 2012 i forhold til 2011. Samarbeidet mellom Junckers og Bo Andrén Norge AS blir iverksatt for fullt etter sommeren 2012.

- Første fase av det nye samarbeidet blir å implementer Junckers som en del av BOAs’ showrooms i Oslo, Stavanger og Haugesund, noe som er ferdigstilt innen utgangen av september, sier Niels Clement.