Vil du lede utviklingen av prosjektledelsen?

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 900 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi
Fylke
Søknadsfrist17.09.2012

COWI vinner stadig store og flerfaglige prosjekt.
Vil du lede utviklingen av prosjektledelsen?

COWI vinner stadig flere store flerfaglige prosjekt og vi har behov for å styrke organisatorisk og individuell kapasitet til å lede disse profesjonelt. Ett av våre fremste strategiske satsningsområder er derfor å videreutvikle prosjektledelse som fag i COWI. Til dette har vi behov for å styrke oss med en kvalifisert og utviklingsorientert prosjektsjef til å være pådriver for en strategisk utvikling basert organisatoriske, strategiske og markedsmessige forutsetninger i våre fem markedsdivisjoner.

De fem organisasjonene er Bygninger, Industri og energi, Miljø og samfunn, Samferdsel og Vann. Hensiktene bak markedsorganiseringen, i tillegg til å bli mer markeds- og kunderettet, er å styrke samhandling og utvikling på tvers av divisjonene og resten av konsernet. Dette involverer også prosjektledere som skal

•styrke samhandling på tvers av organisasjon og fag gjennom prosjekter

•styrke samhandling og utveksling av erfaring innen prosjektledelse og -gjennomføring

•utvikle og forbedre felles produksjons- og forretningsprosesser

•utvikle opplæringsprogram for små og store prosjekt

 

Som prosjektsjef vil du i hovedsak ha en intern utviklings- og pådriverrolle for utvikling av prosjektledelse som fag. Blant dine oppgaver blir å etablere og lede et nasjonalt Prosjektlederforum bestående av prosjektledere fra samtlige divisjoner. Dette forutsetter koordinert utvikling av kompetanse og kapasitet i tett samarbeid med divisjonene og deres målsettinger. Vi har behov for å utvikle spekteret av tjenester innen både ledelse og støttefunksjoner, metoder, verktøy og opplæringstilbud. Prosjektsjefen vil være en sentral rådgiver i større tilbudsprosesser og i prosjektenes styringsgrupper. Du vil samarbeide med/rapportere til vår utviklingsdirektør, som er representert i selskapets ledergruppe.

Vi leter etter deg som har god prosjekt- og markedsforståelse, har lett for å se utviklingstrekk og trender innen rådgiverbransjen og markeder COWI opererer innen. Du har erfaring med ledelse og koordinering av utviklings/endringsprosjekt i internasjonale organisasjoner. Du ser på gode relasjoner som en forutsetning for å lykkes og vil jobbe aktivt med å bygge relasjoner og nettverk på tvers i organisasjonen. Du stiller høye krav til deg selv og inspireres og motiveres av å skape resultater sammen og gjennom andre.

COWI er en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et stort, godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag. Samtidig er vi en del av det internasjonale COWI konsernet, som gir reell mulighet for internasjonal utvikling og utveksling av erfaringer.

Arbeidssted
Arbeidssted er primært Oslo, selv om andre lokasjoner kan diskuteres.

For å bli bedre kjent med COWI
klikk deg inn på www.cowi.no / www.cowi.com

Vil du vite mer?
Kontakt utviklingsdirektør Birgit Farstad Larsen, telefon 991 04 158.

Søknad med CV sendes elektronisk via vår hjemmeside
http://www.cowi.no/menu/jobs/Pages/Stilling.aspx?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D122%26pp%3D7

 

 

Vis flere stillinger: