COOP overtar ICA Maxi lokalet i Larvik

Lagopus Eiendomsutvikling AS, kjøper av eiendomsporteføljen og leiekontraktene knyttet til stormarkedskonseptet ICA Maxi, har inngått en leieavtale med COOP vedrørende det tidligere ICA Maxi lokalet i Larvik Storsenter.

Som et ledd i restruktureringen av ICA Maxis eiendoms- og leiekontraktportefølje har Lagopus den 22. august signert en leieavtale med COOP Vestfold og Telemark SA i det tidligere ICA Maxi lokalet i Larvik Storsenter.

Avtalen innebærer at det vil bli åpnet et COOP Extra butikk som vil kunne tilby tidligere og nye kunder en lavprisbutikk med supermarkedsutvalg. Planlagt åpning av den nye butikken er i løpet av oktober/november.

- Vi gleder oss til å kunne åpne nok en COOP Extra-butikk, dagligvarekjeden som tar Norge med storm. Det er også veldig hyggelig å kunne åpne en ny flott butikk i Larvik hvor vi har ønsket oss økt tilstedeværelse, sier administrerende direktør i COOP Vestfold og Telemark SA, Anne Berg Behring.

Lagopus har som målsetting at samtlige av lokalene skal være utleid i løpet av høsten 2012. Flere lokasjoner er fortsatt tilgjengelig for utleie, og Lagopus er i dialog med ulike handelskonsepter for å finne gode løsninger på disse.