Vi er i ordinær drift og med full kredittverdighet

– Vi har flere ganger i den senere tid fått informasjon om at det spres ondsinnede rykter omkring vår økonomi til våre potensielle oppdragsgivere på belegningssteinsdekker, sier Stina Lintho Lippestad, daglig leder i Lintho Steinmiljø AS.

– Det hevdes at vår økonomi er så svak at vi ikke lenger får foreta kredittkjøp hos våre leverandører, og at vår gjennomføringsevne ved prosjekter ikke er tilstede. I en tøff konkurransesituasjon er det tydelig at alle knep tas i bruk, og vi finner grunn til å avklare situasjonen overfor våre eksisterende og potensielle kunder over hele landet, legger Lintho Lippestad til.

Senhøsten 2011 utførte Lintho Steinmiljø AS arbeider for Grunnarbeid i Trondheim for 1.900 000 (inkl mva).

– Da Grunnarbeid like etter gikk konkurs, rammet dette oss hardt og vi fikk ikke oppgjør for noe av vårt utestående. Fjoråret endte derfor med et regnskapsmessig minus og negativ egenkapital for Lintho Steinmiljø AS. Lintho Steinmiljø AS sin eier taklet tapet veldig greit, og egenkapitalen i selskapet ble gjenopprettet snart etter at konkursen var et faktum. Status i dag, slik det har vært i hele 2012 og i 21 år før det, er; Vi er i ordinær drift og med full kredittverdighet hos våre leverandører. Vi har ingen betalingsanmerkninger og vi har god likviditet. Vi har videre hatt en tilfredsstillende økning i aktiviteten denne sesongen, og vi også kan notere en rekordstor ordrereserve. Derfor er det viktig for oss å fortelle markedet at ryktet om vår død er betydelig overdrevet, sier Lintho Lippestad.