Driftsleder

Aspelin Ramm er en solid og ansvarlig by og eiendomsutvikler som legger vekt på at bygg skal utgjøre verdifulle elementer i landskap og bybilde. Vår solide erfaring med komplekse prosjekter har bl.a. gitt oss muligheten til å være med på å forme Tjuvholmen i Oslo og Union Brygge i Drammen.
Aspelin Ramm Eiendom har 40 ansatte med hovedkontor i Oslo, og vi forvalter ca. 400.000 kvm næringseiendom, hovedsakelig i Oslo- og Gøteborgregionen

FirmaAspelin Ramm
Fylke
Søknadsfrist07.09.2012

Vulkan er et nyutviklet byområde som ligger ved Akerselva. Eiendomsmassen består av boliger, to hoteller, Oslos nye Mathall, restauranter, og kultur- og næringslokaler.

VI TRENGER EN DRIFTSLEDER

Vi søker derfor etter en kvalifisert person til å lede den daglige og tekniske driften av våre bygninger på Vulkan. Du vil jobbe i team med driftstekniker og to vaktmestere.


Arbeidsoppgaver
Du vil få ansvar for drift og vedlikehold av bygningsmassen, og den lokale energisentralen som betjener byggene med varme og kjøling. Du vil også stå for oppfølging av leverandører, delta i tilpasnings- og utviklingsprosjekter, holde løpende kontakt med leietakergjennomføring av leietakermøter, budsjettering og budsjettstyring, Miljøarbeidet er en viktig del av arbeidsoppgavene.


Egenskaper
Det forventes at du er systematisk og har god ordenssans og stor arbeidskapasitet. Det er viktig del av jobben å være kunde- og serviceorientert. Det forutsettes relevant teknisk utdannelse med erfaring fra eiendomsdrift – gjerne kjøpesenter – og det er en selvfølge at du er vant med bruk av dataverktøy og moderne driftssystemer.
Det forutsettes at den som søker er selvstendig, strukturert og har gode samarbeidsevner. Du må være serviceorientert både innad og utad og engasjere deg på alle nivåer. Du bør rett og slett synes at eiendom er gøy!


Vi kan tilby
Utfordrende oppgaver i et profesjonelt miljø med korte beslutningsveier, konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, vennligst kontakt Oddbjørn Berget på Oddbjorn.berget@aspelinramm.no Mobiltelefon 970 14 041
Søknad merket “Driftsleder – Vulkan “ med kopi av vitnemål og attester sendes til Aspelin Ramm Eiendom AS, Pb 389 Sentrum, 0102 Oslo, eller via vår webside www.aspelinramm.no innen 7.9.2012.

 

Vis flere stillinger: