Vi søker formenn, anleggsledere, stikningsingeniører, masseavregnere og maskinførere

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.100 ansatte og en omsetning på 18 milliarder kroner (2011). Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus samt veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene. Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeider¬involvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.

Veidekke Entreprenør AS, Distrikt Anlegg Oslo er en komplett anleggsentreprenør innen kompliserte bynære anleggsprosjekter i Oslo og omegn. Virksomheten er en produksjonsenhet med spisskompetanse på grunn, betong og masseflytting, samt riving grunn, miljørådgivning og transport. Vi anser kombinasjonen ny teknologi med anerkjente produksjonsmetoder i et stimulerende arbeidsmiljø hvor alle involveres, og fokus på kompetanseutvikling som fremtidens satsningsområde. Vi er ca 220 ansatte med en årlig omsetning på ca NOK 900 millioner.

FirmaVeidekke Entreprenør, distrikt Anlegg Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist16.09.2012

FORMENN GRUNN- OG BETONGARBEIDER

Som formann har du god kunnskap og erfaring innen grunnarbeider og/eller betongfaget, samt leder på bas- eller formannsnivå, og er spesielt god på planlegging og tilrettelegging. Du involverer og skaper trygge arbeidplasser gjennom et naturlig HMS-fokus i produksjonen.

 

ANLEGGSLEDERE

Som anleggsleder vil du ha det totale ansvaret for større prosjekter. I dette inngår blant annet  planlegging, disponering av ressurser, framdrift og styring. Du vil ha ansvaret for økonomioppfølging og kontroll, kvalitet og tekniske løsninger, samt det totale personalansvaret på prosjektet. Vi ser for oss at du er en leder med stort pågangsmot, er beslutningsdyktig, evner å få det beste ut av dine medarbeidere og er en god lagspiller.  

 

STIKNINGSINGENIØRER 

Arbeidsoppgaver som stikningsingeniør innefor betongarbeid og betongkonstruksjon vil være generell arbeidsstikning og as-built dokumentasjon. Vi ser for oss at du er genuint interessert faget, og har lyst til å videreutvikle innenfor stikning. 

 

MASSEAVREGNERE

Som masseavregner vil du få ansvaret for utarbeidelse av målebrev, kontraktsoppfølging og utarbeidelse av grunnlag for avdragsnota. Du bør ha erfaring fra stikning og/eller drift på anleggsprosjekter og  NS3420/prosesskoden. Vi ser for oss en engasjert masseavregner som evner å jobbe både selvstendig og sammen med andre.  

 

MASKINFØRERE

Har du maskinførerbevis og er pliktoppfyllende og nøyaktig, positiv og engasjert, samt snakker skandinavisk, så har vi jobb til deg.

I Veidekke ønsker vi oss mennesker som har lyst til å gjøre hverandre gode. Vi legger vekt på samspill mellom de ansatte og ser at nøkkelen til å lykkes er den samme uansett hvor vi er og hva vi gjør. Alle skal skape et arbeidsmiljø der det er naturlig å gjøre sitt beste. 


For alle stillingene ønsker vi oss derfor gode kollegaer som:

  • har evne til å arbeide selvstendig, og utvikle både bredriften, seg selv og sine medarbeidere
  • har interesse og teft for bygg- og anleggsprosjekter
  • er kreative og finner gode tekniske, kvalitative og økonomisk riktige løsninger
  • anser HMS som en del av arbeidshverdagen
  • kjenner seg igjen i våre verdier – profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende

 

Vi tilbyr:

  • frihet under ansvar i en desentral og svært involverende organisasjon
  • individuelle målrettede utviklingsplaner
  • konkurransedyktige betingelser, herunder gode pensjons- og forsikringsordninger
  • medeierskap for de ansatte
  • en selvstendig og ansvarsfull jobb blant gode og dyktige kollegaer
  • lokal virksomhet

 

Spørsmål om stillingen?

Lars Tunli

Distriktsleder

Vis flere stillinger: