Ny sjef i Mesta Entreprenør

Stig Ingar Evje har overtatt som adm. direktør i Mesta Entreprenør etter Kjell Næss som er blitt ny regiondirektør for region vest i Mesta Drift.

Evje var tidligere viseadministrerende direktør i Mesta Entreprenør.

- Jeg setter stor pris på at Stig har takket ja til å lede Mesta Entreprenør i den krevende avviklingsfasen selskapet nå er inne i. Han har vist at han mestrer denne type utfordringer. Videre vil jeg rette en stor takk til Kjell for jobben han har gjort i Mesta Entreprenør i en krevende tid, sier konsernsjef Harald Rafdal.

Kjell Næss etterfølger Randi Ystanes i Mesta Drift som har sagt opp sin stilling for å tiltre en stilling i Kavli som kundeansvarlig for NorgesGruppen.

Kjell Næss har lang fartstid i Mesta og Mesta Drift. Han har blant annet vært regiondirektør nordvest og konstituert adm. direktør i Mesta Drift.

Ystanes fratrer stillingen 1. august og Næss tiltrer 1. september. I august vil regiondirektør midt Arne Årsbog også ha ansvaret for region vest.

- Jeg er meget tilfreds med å få en kapasitet som Kjell med på laget. Han kjenner Mesta Drift svært godt og vil være en viktig ressurs for oss, sier adm. direktør Catharina Bjerke i Mesta Drift.

- Samtidig vil jeg takke Randi for solid innsats. Før hun ble regiondirektør, var hun markedssjef i Mesta Drift, der hun også satte tydelige spor etter seg. Jeg ønsker Randi lykke til i ny jobb, sier Bjerke.

Endret regioninndeling i Drift
Mesta Drift har besluttet å endre noen av grensene mellom regionene i selskapet. Det innebærer at Agder-fylkene som i dag er del av region sørvest overføres til region sørøst som blir ny region sør. Sogn og Fjordane vil inngå i den nye regionen vest som i tillegg består av Hordaland og Rogaland.

Etter endringene vil regionene ha følgende navn og geografisk utstrekning:

Nord: UforandretMidt: Sør-Trøndelag, Møre og RomsdalVest: Sogn og Fjordane, Hordaland og RogalandSør: Telemark, Vestfold, Buskerud og Agderfylkene Øst: Uforandret

Agder ingikk i region sør f.o.m.1. juli. De øvrige regionendringene vil skje fra 1. september 2012.