Comfort-kjeden jakter ny direktør

Knut Strand Jacobsen kunngjorde i juli at han forlater Comfort og blir ny administrerende direktør i Byggmakker. Dermed er en av Norges største og eldste rørleggerkjeder på jakt etter ny leder.

- Det er alltid leit å miste dyktige mennesker, men når en dør lukkes, åpnes en annen. Denne høsten skal vi stake ut kursen for fortsatt utviklingen de neste årene. Bransjen opplever store endringer i rørleggerfaget, i offentlige krav, i bransjeglidning, i forbrukernes handlemønster og ikke minst i vareinnkjøpskanaler og endringer i bransjens verdikjede, sier styreleder Helge Lars Berger.

Nå er jakten i gang for å finne en leder som kan ta over kjeden i en spennende tid.

- Vi går en veldig spennende tid i møte og til det trenger vi en fremoverlent og dyktig leder med god kjennskap til både å lede en kjede og til bransjen. I nær fremtid skal vi jobbe med å rullere strategidokumentene våre og dette blir en av de første oppgavene vår nye leder vil stå overfor, sier Berger.

Foreløpig har kjeden fått inn flere søknader, men Berger understreker at prosessen med å finne en ny person til å lede kjeden er langt fra over.

- For oss er det viktig med en god prosess som sikrer at vi får rett person. Comfort har helt siden starten på 70-tallet vært i tet for rørleggerkjedenes utvikling og fremstår som en helt fri kjede med egne merkevarer, egen grossistvirksomhet, egen varedatabase og et solid butikkonsept. Vi tror at dette er en stilling som vil friste mange potensielle arvtagere.