ProffPartner deler ut studentstipend

Med Ungproff-konseptet støtter ProffPartner elever som tar yrkesfaglig utdanning på videregående skole. Søknadsfrist for stipend er 29. oktober.

Med konseptet UngProff deler ProffPartner ut fem stipender til en verdi av 10 000 kroner for bruk hos en ProffPartner-forhandler. Fagene som omfattes av stipendordningen er bygg- og anlegg, elektro, shipping, samt teknikk- og industriell produksjon.

– Markedet har stort behov for ansatte med fagbrev fra videregående skole. Med denne ordningen ønsker vi å skape større oppmerksomhet og engasjement rundt yrkesfagene og bidra til å bygge opp nødvendig fagstolthet, sier Chris Kirkemo, markedssjef i ProffPartner.

På nettstedet www.ungproff.no finnes søknadsskjema for stipendet og morsomme spill som tester ferdigheter og kunnskap innen fagene. Nettstedet inneholder også annen informasjon og informasjon om startpakker med arbeidsklær og verktøy. Målet er å tilby elever nødvendig utstyr til skolestart til reduserte priser.

– Utstyr til de forskjellige fagområdene er kostbart. Vår stipendordning og startpakkene skal lette utgiftene. ProffPartner ønsker å bidra til å styrke fremtiden og kompetanse innen de forskjellige fagområdene. Vi håper videregående skoler med yrkesfaglig studieretning og offentlige etater som jobber med ungdom deler vårt budskap, sier Kirkemo.